Francuzi otkrili, Liverpul protiv Reala, kakva će to biti bitka za najtraženijeg današnjice!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 22.09.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net

Biće pakleno.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Kilijan Mbape ima još dve godine ugovor sa Pari sen Žermenom, pregovori oko nove saradnje postoje, ali se stiče ja utisak da Francuz neće produžavati saradnju sa klubom iz svog rodnog grada.

Razlog je jasan, dva evropska velikana i aktuelni prvaci svojih zemalja zainteresovani su za njegove usluge.

Jasno, ovog leta neće doći do transfera, pandemija je pogodila i najjače evropske klubove, pa tako i Liverpul i madridski Real, mada su "Redsi" doveli tri pojačanja za oko 80 miliona evra ovog leta.

Sa druge strane Real je zaradio dosta novca od prodaja, pritom su značajno rastertili budžet zahvaljujući odlascima pre svega Bejla i Rodrigeza, ali Florentino Perez je najavio da ovog leta neće biti veliki kupovina.

Ali, kao i Jirgen Klop, prvi čovek "kraljevskog" kluba nije mogao da porekne da će Real narednog leta pokušati da dovede Mbapea.

Perez je izjavio da će velika pojačanja Real ostaviti za naredno leto, dok je Klop potvrdio da "Redsi" nemaju novca za takav jedan transfer, ali da prema njegovom mišljenju nijedan klub na svetu u ovom trenutku nema taj novac.

I to je istina, Mbape će izvesno ostati na "Parku prinčeva" još jednu sezonu, ali se sve glasnije spekuliše da bi ovo mogla da mu bude poslednja sezona u Parizu.

baner

Klop je navodno uspostavio i kontakt sa njegovim ocem u maju, kako bi se raspitao o planovima mladog fudbalera, Liveprul pomno prati situaciju.

Nije tajna da je i Real u redovnom kontaktu sa francuskim fudbalerom, pa se čini da će ova dva kluba voditi veliku borbu sa Pari sen Žermenom narendog leta oko potpisa sjajnog napadača.

PSŽ je jedan od najbogatijih klubova na svetu, pa će sasvim sigurno biti tvrd pregovarač, kada do pregovora dođe, pa je logična pretpostavka da bi narednog leta Liverpul ili madridski Real mogli da obore svetski rekord za njegove

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 22.09.2020
17:17

Ako Nike pogura primanja nisu problem. Dobiće veći procenat od prodaje dresova i marketinška prava.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 22.09.2020
17:51

Nike i Nejmar su se razišli. Nikeu treba novo lice. Mbape u Lfc-u (uz sponzorski ugovor za Mbapea) bi bio pun pogodak i za klub i za Nike. Treba im top igrač u najatraktivnijoj ligi.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.09.2020
16:52

Koje je pare real dobio za igracce koje je prodo? Za Bejla nije dobio nista vec jos real mora da doplacuje za Bejlovu platu Totenhemu, Jejms Rodrigo je otiso besplatno, jedino sto je real dobio sto vise ne placa vidoku platu Jejmsi i sto ne placa celu Bejlovu platu vec samo placa veci deo! Jovic ce da ode na pozajmicu, one druge koje je real prodo tu nijedan nije otiso za velike pare, Real je mozda zaradio na prodaji nekih mozda 60 do 80 miliona, Mbape mnogo vise vredi, jedino ako se racuna ovih 25 miliona sto su se igraci reala odrekli u korist kluba i sto ce im Perez umsnji plate za 10%, ali ni to nije dovoljno! Teal je renovirao stadion gde je uzeo kredit i to mora da vraca i igracima plate a prihod nema velik! Real nema te pare, jedino ako bude prodavao sve redom Liverpul je u boljoj situaciji on ima dobre i skupe igrace da proda i eto njemu pare, tako da Liverpul ima vece sanse ali on nece da dovodi takve igrace!

avatar
MunzeKonza
Wednesday, 23.09.2020
08:28

Pravopis, pravopis, to je prava stvar. Ziveo Mirjevac i njegov mali mozak.

avatar
Boginja iz Bergama
Tuesday, 22.09.2020
16:49

Da na klupi Liverpula sjedi Gvardiola Mbape bi vec ove godine stigao ovako nista, Real uzima Mbapea vec neko vrijeme stede.

avatar
_mladen_
Tuesday, 22.09.2020
19:48

Ne bi, jer vlasnici Lvierpula ne bi dali pare, Gvadiola ne radi sa valsnicima kakve ima Liverpul, niti bira takve klubove da vodi.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 25.09.2020
22:29

Zato sto kao igraca Liverpula te skoro niko gledati, kao najboljeg igraca na Svetu, samim tim neces imati ni kroz reklame zaradu, kakvu ces imati igrajuci za Real. Jer Real jeste klub za koji se oduvek vezuju najbolji igraci, a ne za Liverpul koji je kroz istoriju imao prosecne igrace. Fauler, Dzerard, sada Salah, Mane i Firmino su sve, samo ne igraci o kojima ce se pricati za 30 godina, dok sa druge strane ce se o 50% igraca koji su prosli kroz Real uvek pricati.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.09.2020
14:15

Znaci ... Real !!!

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 22.09.2020
11:51

Real madrid-liverpul je kao trka bugati vejrona i srpskog juga...

avatar
Red to the bone
Thursday, 24.09.2020
14:12

Istina, ali znaš i sam da kornjača može pobediti zeca 😁

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 25.09.2020
21:39

U ovom slučaju da se ne lažemo, druže to nije realno... na jednoj strani najbogatiji, najtrofejniji, klub sa najmodernijim stadionom, zidan, prva zvezda, najveća šansa za zlatnu loptu, okružen francuzima, dugogodišnji navijač reala...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 22.09.2020
11:14

Ja ne znam kada ce ti vi da shvatite da Mbappe jedino zeli u Real, Loserpool nikad i nije bio opcija niti ce biti

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 22.09.2020
10:30

Liverpul će dovesti Mbapea, ako proda dvojicu od trojice najboljih...

avatar
Red blood
Tuesday, 22.09.2020
10:23

Mislim da rekord Neymara nece biti oboren.
Takodje mislim da je Real ogroman favorit.
Liverpul moze platiti to,ako proda Salaha,ili Manea..ali ne moze mu dati ogromna primanja,jer ce narusiti platnu strukturu.
Jedino,ako Mbape bas toliko zeli u Liverpul,pa da je spreman za manji novac igrati za Redse.
Mislim da je suprotno.
Mislim da on,nazalost,zeli bas u Madrid.

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 22.09.2020
14:43

Slicnih smo misljenja, mada ne znam da li bih se slozio sa poslednjom stavkom. Nisam siguran da je Mbappe jedna od onih razmazenih zvezdica, djeluje mi kao momak na zemlji, pogotovu kad se usprotivio nejmaru jer je ovaj pravio scene na dodeli nekog pehara.
To da je Real u pol poziciji stoji, verujem da su Liverpulove sanse oko 15 20% al nikad ne reci nikad. Takodje sto vise gledam Salaha i Manea sve ih vise volim al budimo realni, i oni polako krecu put 30. Dovesti boljeg (ako ne boljeg, onda bar ravnog, sa ogromnim potencijalom za napredak pod Klopom) igraca od njih koji ima 23 ako se ne varam, pa to bi leglo bilo kome ko budali samar.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 22.09.2020
19:42

Liver nema šanse ni 10 posto.. to je igrač oko kog se vrte milijarde... takav tip igrača liverpul ne može ni da zamisli da dovede. Izuzetak je ukoliko bi igrac bio navijač liverpula. Engleski mediji su napravili pompu kada su pogrešno preneli izjavu Mbapea. Dečko je rekao da mu se svidja kako liverpul igra. Oni su preneli da pistoje kontakti... sto je on posle demantovao i izjavio da ne može garantovati do kada će biti u Parizu i da li će u REal preci za godinu, dve ili tri... tada je otkrio sve dileme.

avatar
Red blood
Tuesday, 22.09.2020
17:46

Naravno da bi leglo.
I,Mbape je bolji od njih.
Diskutabilno je da li bi Liverpul odmah dobio kvalitet,jer su ova dvojica srasli sa Klopovim poimanjem fudbala,ali na duze staze,to je scenario u kojem je Liverpul na nesumnjivom dobitku.
Tesko bi mi bilo da vidim Salaha da odlazi,a pogotovo Manea,ali mislim da se to nece desiti.
Ali,stoji da svako ima pravo da sanjari.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 22.09.2020
14:51

Pa bolja je platna struktura u Realu. Vecu platu bi dobio u Liverpulu, ali bi zato izgubio puno kroz marketing jer Liverpul na taj nacin nikome nije privlacan.

avatar
David Veskov
Tuesday, 22.09.2020
10:16

Nema te pare Liverpool da pokrije negova plata, nemoze Liverpool da se takmici sa Real ni sa City po pitanju plate, zelja je Mbape da ide u Real