Florentino rekao "dosta", evo ko će sve leteti na kraju sezone iz Reala!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.03.2019.
14:06
Izvor: Sportske.net

"Los Blankosi" ne mogu da dočekaju da se sezona završi, šansa ostaje Liga šampiona, ali biće im potreban podvig da ostvare novu titulu. Perezu prekipelo...

EPA-EFE/ANGEL DIAZ
EPA-EFE/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Izgleda da je Florentino Perez izgubio strpljenje i sa trenerom i sa igračima.

Poraz od Barse je prelio čašu, u klubu praktično gledaju ka završetku sezone jer titula je daleko, probaće da stignu što dalje u Ligi šampiona, pa iako ih nikada ne treba otpisati, ovaj tim bez Ronalda teško da može da učini nešto u Evropi.

To bi eventualno spasilo Solarija, ali čak ni to nije sigurno, intenzivno traže novog trenera, čekaju navodno odluku Alegrija kako bi počeli pregovore.

Osim trenera, leteće i Marselo, verovatno u Juve, a po svemu sudeći i Bejl. Većina igrača je protiv njega, on nikada nije do kraja ispunio očekivanja, ne toliko u smislu rezultata koliko da postane zvezda i simbol novog Reala.

Neće ga biti lako prodati, odbio je da ide 2017. ima odličan ugovor, 15 miliona po sezoni, odigrao je manje od 60% utakmica od kada je došao. Ni sada nije u prvom planu, ali sačekaće svoju šansu, priča se da bi jedino prihvatio odlazak u Junajted koji ga i ne traži od odlaska Murinja.

Od ostalih, priča se da bi i Toni Kros mogao da napusti klub jer nije zadovoljan i nema više motiva, kao i da bi novi trener mogao da pruži šansu mlađim igračima. Ako dođe Aleghri, sigurno je da Isko neće otići, jer ga je Italijan želeo u Juventusu.

Real mora da nađe novog levog beka, možda baš Aleksa Sandra, ali i napadača, gde se pominje dosta imena, ali se čini da je to u drugom planu posle eksplozicije Vinisijusa i da će Azar ili eventualno Nejmar biti "galaktiko" koji bi mogao da pojača klub.

Videćemo na kraju šta će biti od svega, tek sprema se "metla" u Madridu ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Pinjatic
Saturday, 02.03.2019
08:51

Mislim da bi Bejl legao Junajtedu kao budali samar. Sto se tice napada imaju sve sem tog desnog krila, a tesko da se od Bejla na trzistu moze nesto bolje naci.

avatar
Mad Max
Friday, 01.03.2019
16:49

Марсело и Бејл вероватно одлазе, Ваљехо позајмица или трансфер, Навас такође вероватно иде. Долазе Милито на штопера, уместо Марсела стиже Фирпо из Бетиса или Тео Хернандез са позајмице. У нападу су сигурни Асенсио, Бензема и Винисијус. Судбина Иска зависи од тренера који буде у Реалу од лета. Маријано и Васкез су упитни и њихова судбина ће зависити од долазака. Најмање промена ће бити на средини терена.

avatar
Mangus
Friday, 01.03.2019
16:18

Zašto bi tražili levog beka? Reguljon, ili kako se već zove igra odlično. I mlad je, može samo bolji biti.

avatar
Urossi
Friday, 01.03.2019
16:09

Oni su svoje odigrali,sledece titule ce biti tamo negde kada Srbija udje u EU :)

avatar
Impozantno
Friday, 01.03.2019
15:27

Marselo,Navas,Bejl,Benzema,Kros/Isko,a prodati i Varana ili Ramosa mnogo se oni zezaju.Nov napadac i desno krilo,nadamo se ce i Vinicijus popraviti realizaciju,to bi bilo top.Kurtoa,Regulion,Ramos/?,Varan/?,Karvahal,Kros/Isko,Modric,Kazamiro,Vinicijus,?,?.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 01.03.2019
15:15

I dok Real pravi planove za prelazni rok,jedan drugi ,mali klub iz Engleske nema tih problema jer imaju zabranu 😁😁

avatar
toma1980
Saturday, 02.03.2019
08:32

Brate, znaci ulepsao si mi Subotu😂😂😂😂😂