Florentino Perez obrnuo igricu, postaviće svetski rekord, ZA TRENERA!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.10.2018.
11:03
Izvor: Sportske.net

Ako se ovo zaista desi, videćemo verovatno najluđu stvar kada je u pitanju fudbal, svetski rekord za trenere!

EPA-EFE/ANGEL DIAZ
EPA-EFE/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Španski mediji su lansirali vest, Real Madrid je spreman na sve kako bi doveo prvu želju Florentina Pereza.

Scenario je sledeći, klub će, ako izgubi od Barselone smeniti Lopetegija, postaviti Solarija kao privremeno rešenje, a onda krenuti u ofanzivu oko Poketina.

On navodno želi da ode u Madrid, a odluku bi moglo da ubrza ispadanje Totenhema u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Danijel Levi ga neće pustiti, pošto je produžio ugovor, ali je Real spreman da plati najveće obeštećenje u istoriji fudbala za trenera, navodno su spremili 50 miliona evra za Poketinovu slobodu, plus 50 miliona za ugovor Argentincu.

Videćemo hoće li napraviti neverovatan potez, to je tri puta više nego što je Roman Abramovič svojevremeno platio slobodu Viljaš Boaša, ali izgleda da Florentino Perez ne želi nikakva iznuđenja rešenja, niti da čeka Kontea, Poketino je od prvog trenutka i odlaska Zidana bio prvi na listi želja.

Kako će reagovati Totenhem ostaje da se vidi, njihova situacija nije ružičasta, remi protiv PSV ih je doveo blizu eliminacije u Ligi šampiona, zaostaju za drugoplasiranim Interom pet bodova, mada nije gotovo.

U šampionatu ide bolje, na deobi su trećeg mesta, imaju 21 bod koliko i Arsenal i Čelsi, ispred su Siti i Liverpul, ali niko ozbiljan ne veruje da "Pevci" mogu do titule. Dugo su bez trofeja, Poketinu je dosadilo da igra za četvrto mesto, nema nikakvog napretka, niti su u mogućnosti zbog limita u platama da privuku top igrače.

Zbog svega, jasno je da on želi izlaz, ali je Levi tvrd pregovarač. On je već pominjao sumu od 50 miliona evra kao odštetu za trenera, a da li je Perez spreman na ovo kao što pišu Španci videćemo verovatno u januaru...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Sunday, 28.10.2018
13:11

Nije do trenera. Ovaj Real je umoran, prezasićen i igre i trofeja, svega. Dobri su to igrači, ali im više nije stalo. Imaju ogrome ugovore, uzeli su po 3-4 LŠ. Ipak su to ljudi. Treba im motivacija, izazovi. jedini motiv im može biti da pobede Barsu a tu su frustrirani i u strahu. Nisu mogli ni sa Ronaldom.

avatar
Don Silvio
Friday, 26.10.2018
19:42

najbolje dati 50M za trenera i onda mu ne krene dobro pa ga smeniti 3 mjeseca poslije

avatar
Raiola M.
Sunday, 28.10.2018
13:07
avatar
No rules
Friday, 26.10.2018
15:45

Mogli su za sicu da dovedu Sarija iz Napolija, covjek je perfekcionista i nista ne prepusta slucaju -od Napolija je napravio masineriju. Poketino sa druge strane je isto dobar trener, ali je suludo baciti toliki novac za trenera.

avatar
NikkiCFC
Friday, 26.10.2018
18:00

Bas bi Sari otisao u Real pored nas.

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 26.10.2018
14:44

Ma jok, mislim da ce ipak najboljeg trenera planete Zlatka Dalica. Covek se dokazao u UAE, vodio reprezentaciju do finala Mundijala pobedivsi velesile Dansku, Rusiju, Nigeriju, Island i nikad jace Englesku i Argentinu.

avatar
Nadimak
Friday, 26.10.2018
19:50

Koliko god se ti sprdao sa Zlatkom Dalićem to nikada neće promeniti činjenicu da je on bio u finalu SP sa Hrvatskom, a Hrvatska nije slučajno stigla u finale. Omalovažavanjem drugih nećeš napredovati u životu. Dalić je daleko od velikog trenera, ali je isto tako daleko uspešnjji od tebe.

avatar
Nadimak
Saturday, 27.10.2018
20:08

@Srba Stamenkovic
U pravu si - ništa ne znam o tebi. Zato i kažem...znam da nisi poznat ni u jednoj oblasti, a da je taj Dalić sada poznat kao finalista SP. Nisam te omalovažio, kada budeš u nečemu uspešan tada ću ti čestitati - u suprotnom nemam na čemu da ti čestitam. Nijedan tvoj uspeh neću omalovažavati kao što ti radiš. Pozdravljam te.

avatar
Srba Stamenkovic
Saturday, 27.10.2018
11:33

A sta ti znas o meni kad kazes da je on uspesniji od mene. Hrvatska je slucajno usla u finale, u istoriju nije zabelezeno da je finalista SP izgubio 6 :0 prvu utakmicu nakon SP-a. I treca stvar kazes ,,Omalovažavanjem drugih nećeš napredovati u životu", a onda si omalovazio mene, sta to govori o tebi ? Ja imam pametnija posla od teranja lopte po livadi i nije to jedino sto znam da radim za razliku od Dalica koji ni to ne zna.

avatar
conecorleone
Friday, 26.10.2018
13:20

Ma kakvo obestecenje za trenera,Perez gubi konce definitivno.

avatar
Los Vikingos
Friday, 26.10.2018
12:27

Poketino je ozbiljan trener i voleo bih da on preuzme klupu Reala ali mislim da sva ova desavanja u Realu nije samo do trenera vec do Pereza. Covek je ostavio par igraca koji ne zasluzuju da igraju za Real, prodao Ronalda a nije doveo adekvatnu zamenu za njega.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 26.10.2018
12:02
avatar
Stevan Mikša
Friday, 26.10.2018
11:34

Ako vec hoce da puca tolike pare, bolje Klopa neka dovede. A niko ga nije terao da kontrira Zidanu i Ronaldu, pa oni odose.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 26.10.2018
14:56

I ja smatram bolje Klop, mislim da bi mogao da postigne rezultate u Realu, kao Gvardiola u Barsi

avatar
NikkiCFC
Friday, 26.10.2018
18:01

Klop nikad ne bi otisao tamo cak i da je slobodan trener a kamoli sad kad je u Liverpulu.

avatar
Friday, 26.10.2018
11:17

Ma Poketino svaka cast za fudbal i nivo na koji je doveo Totenhem u TOP 4,ali covek u bitnim utakmicama uvek zabrlja nesposoban bilo sta da osvoji....

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 26.10.2018
11:16

Florentino je prolupao

avatar
Badr Hari
Friday, 26.10.2018
13:35

Prolupao čovek koji je Realu sam obezbedio sve što su osvojili u poslednjih 5 godina??? Bez njegove kupovine Čakira, Rocchija, Klatenburga, Olivera, Kassaija, Manzana & Co. krajnji domet Reala je bio (i ostao bi) 1/8 finala LŠ i drugo mesto u Primeri. Umesto da baca pare na kojekakve Gomeše, Vermalene, Dinjeve itd. (trebalo bi mi pola sata da ih sve nabrojim) kupovao je ove gore i pravio rezultate. O trenerima da ne pričam: smenjivao je dobre i dovodio bolje, dok je neko drugi gledao gde može da nađe najgore trenere i koliko para može da opere dovođenjem najgorih igrača za najveće pare. Ko misli da je kupovina sudija lak posao neka se zapita zašto šeici to ne znaju, a ne znaju ni šta će sa parama, pa ih ulupaju u kojekave igrače koji im ništa nisu doneli. Šta god da uradi biće to kao i do sada najbolje za Real, jer je Perez najbolje što Real ima.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 26.10.2018
19:16

i opet si dzabe pisao , komentar nisam ni krenuo da procitam . nemam ja sta da pricam sa klincem kojem je Ronaldo opsesija , te zbog njega pravi 1000 profila da pise gluposti . ajde cao

avatar
Badr Hari
Friday, 26.10.2018
16:37

Da je Florentino stao kod Čakira Real bi sada imao jednu ili nijednu osvojenu LŠ u proteklih 5 godina, ali srećom po Real tu je krenuo. O njemu (i ne samo njemu) ne možeš da diskutuješ ni sa kim, jer je za tebe pored njegovog imena upisano samo jedno: najurio izlizanog i to mu je smrtni greh. :D Za dobro Reala mu je to možda i najbolji potez ikada, sa kojim se jedino može meriti onaj kada je najurio Xabi Alonsa (daleko značajnijeg za Real Madrid od tvoga idola), a doveo Krosa, što se vrlo brzo pokazalo kao neshvatljivo dobar potez.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 26.10.2018
15:55

dosao sam do cakira i tu sam stao . sa navijacem uefalone nema sta da diskutujem