Florentino Perez Murinjov savetnik?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.09.2017.
09:22
Izvor: Sportske.net

Poznato je da njih dvojica nikada nisu prekidali srdačne odnose, a čitava priča ima predistoriju...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ni sa jednim trenerom, osim naravno Zidana koji je bivši igrač kluba, Florentino Perez nema tako dobar odnos kao sa Murinjom.

Naime, poznato je da je Portugalac otišao nakon tri sezone, u poslednjoj nije osvojio ništa, pa je napustio klub. Mnogi su tada verovali da je jednostavno Perez želeo da Murinjo ode, ali istina je sasvim drugačija.

Predsednik Reala je ubeđivao Murinja da ostane, ali "Posebni" pre svega zbog sukoba sa Ronaldom, ali i pritiska medija nije pristao, već se vratio u Čelsi.

I to nije sve, posle otkaza Anćelotiju, Perez je ponovo ubeđivao Murinja da se vrati, obećavajući mu da će biti most ka izmirenju sa Ronaldom, ali je tada trener Čelsija odbio poziv.

Murinjo jednostavno ne želi u Španiju, ali sa Perezom je ostao u kontaktu. Uostalom, priča se da je on uticao da Iker Kasiljas ode iz kluba i da je predsedniku Reala rekao da je slavni golman remetilački faktor u ekipi i "krtica" iz svlačionice.

U svakom slučaju, Murinjo nije srušio nikada mostove u Realu, a zanimljivu priču je doneo "Don Balon".

Oni tvrde da je Florentino Perez skrenuo pažnju Murinju na Andre Gomeša iz Barselone, tačnije da veruje da je Portugalac igrač za mnogo veće uloge nego što ih ima u Kataloniji.


Andre Gomes

On nema način da ga dovede u Real, iako mu je Mendeš menadžer, ali bi Gomeš mogao da završi u Junajtedu već ove zime.

Iako je Valverde tvrdio da će mu pružiti šansu, od toga ništa, jednostavno, Mesi smatra da Portugalac nema kvalitet, čak se spekulisali da je ljut što ga nisu prodali tokom leta. Inijesta, Buskets, Rakitić imaju prednost, kao i Serhi Roberto koji može da igra zu veznom redu.

Veruje se da bi Barselona tražila oko 50 miliona evra, platila je više Valensiji, ali Gomeš koji je imao svega tri asistencije u 47 mečeva za Barsu nije aktivirao klauzule, pa je ipak Barsa platila manje novca.

Totenhem je bio blizu da angažuje Portugalca poslednjeg dana letnje pijace, ali nije bilo vremena. Sada bi Murinjo mogao u akciju, da pokrije vezni red, pre svega zbog Pogbine sklonosti povredama zadnje lože, ali i da dobije igrača koji zaista i ne dobija priliku da pokaže ono što mu je donelo transfer iz Valensije u Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 23.09.2017
13:55

Hahaha, nisam se skoro ovako smejao. Perez Murinjov prijatelj, a preporučuje mu Gomeša. :D Ili još lepše Perez nema načina da ga dovede u Real, inače bi ga sigurno doveo. :D:D:D Setimo se da je Real bio prvi izbor Gomeša, samo se Perez vešto izvukao, za razliku od Bartomeua koji to naravno nije mogao, dok za Gomeša nije postojala treća opcija. Nadalje Messi, bog vatre, vode, Zemlje i Sunca smatra da Gomeš nema kvalitet, za razliku od ostatka planete koji smatra da je Gomeš top klasa. :D I na kraju Barselona bi tražila 50 m€... samo nema od koga. :D

avatar
MSSZRMK
Saturday, 23.09.2017
13:37

Sto bi Perez ojačao Barsu sa odlaskom Gomesa?

avatar
mak_juventino
Saturday, 23.09.2017
11:10

Pogbine sklonosti povredama zadnje lože ? Nisam cuo ovo do sad

avatar
mr.wolf
Saturday, 23.09.2017
14:41

I ja sam se zapanjio, kao da se do sada povredjivao stotinu puta. Ali razumi, ovo ljudi prevode sa svakakvih portala. Najsmesnija mi je bila prica oko Felainija, ide, mrze ga navijaci, murinjo nema poverenja u njega.... A od starta kada je dosao murinjo videlo se da ozbiljno racuna na njega, i ako neko uopste mene pita , sa pravom. Decko je ekstra fudbaler za neke uloge, naravno tu je trener da ih nadje.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 23.09.2017
10:46

U Realu ga molili da ostane i Portu i Interu je bog moze sigurno da se vrati kad gol pozeli a mi smo ga oterali dva puta iako je imao zelju da ostane jako dugo pa je cak i plakao drugi put. Ipak se kod nas trazi nesto vise.

avatar
Младен Глишовић
Saturday, 23.09.2017
10:24

Koja glupost su ovi bonusi. Ne znas zapravo koliko vredi tranfer. Pise 70a za godinu moraju da daju jos 30

avatar
Siempre Los Blancos
Saturday, 23.09.2017
10:19

Perezu palo žao koliko je ''sposobna'' Barselonina uprava pa rešio da im pomogne da prodaju Gomeša.

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 23.09.2017
09:39

Hvala, imamo Pereiru, nadam se da će dobiti šansu. GGMU!!!!

avatar
Saturday, 23.09.2017
12:12

Potcenjen dečko.Bolje rešenje od Mate uz prilagođavanje i uz rotaciju u početku.Dobro je što je sad pozajmljen Valensiji.

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 23.09.2017
14:09

Murinjo je insistirao da ostane, mislim da bi dobio šansu, mora da se bori za poziciju, a mislim da bi mogao da igra.. Mlad je, očekujem dobru sezonu u Valensiji od njega :))))