Finiš prelaznog roka - Šta nam je vikend doneo, ono pravo tek sledi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.08.2018.
00:03
Izvor: Sportske.net

Posle ''zemljotresa'' koji je izazvao prelazak Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus, očekuje se još nekoliko veoma atraktivnih transfera.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti


Takođe, naš Sergej Milinković-Savić je i dalje jedna od glavnih tema tokom prelaznog roka. Na tu temu se u nedelju i sam oglasio, a za to vreme pojavile su se nove informacije o novoj ponudi koja je već spremna za njega. Pitanje je, ipak, kako će reagovati Lotito...

Zanimljivo je i u Milanu, gde bi gradski rivali, Inter i Milan, uskoro mogli da uđu u trku za pojačanje iz Brazila, opširnije o tome čitajte OVDEa u Juventusu bi i još jednog štopera, iako su već vratili Lea Bonućija.

Dakle, ovog leta najzanimljivije je u Italiji, ali kako se bliži kraj prelaznog roka, u centar pažnje izbija i Mančester junajted.

Pre svega u vezi dugo iščekivanog pojačanja na mestu štopera. U nedelju su se pojavile dve informacije iz kojih se može zaključiti da u Junajtedu ne žele samo jednog, nego dvojicu novih defanzivaca.

Nije ni to sve, klub sa Old Traforda se sve češće povezuje i sa Ivanom Perišićem iz Intera, vrlo brzo će se videti da li se tu može nešto konkretnije očekivati, imajući u vidu u izjavu koju je Perišić dao tokom vikenda, u kojoj je pominjao i potencijalni transfer u Bajern.

Arsenal bi mogao da ostane bez Arona Remzija, a u Čelsiju vlada neizvesnost oko Azara. Ponedeljak bi mogao da bude ''Dan D'' po tom pitanju.



U svakom slučaju, prava uzbuđenja nas tek očekuju početkom naredne nedelje. Ostanite uz nas da sve zajedno ispratimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 06.08.2018
11:10

Polako pocinjem da mislim da ovu stranicu drzi SMS

avatar
ViniciusJR
Monday, 06.08.2018
11:38

Hahahahah...bravo...i sam sam nesto slicno pomislio. :)

avatar
Agent Provocateur
Monday, 06.08.2018
12:37

Glavom i bradom.

avatar
Brainless
Monday, 06.08.2018
08:34

serija A ove sezone il spektakl il debakl

avatar
Monday, 06.08.2018
04:54

JA,prosto nekako iscekujem,u nadi da ce se obistiniti transfer Marsijala-Celzi,prosto Junajted je sateran u cosak ima ugovor na jos ovo seznonu,odnos na relaciji Murinjo-Marsijal je katastrofa sa poslednjim skandalom u Americi,juce nije bio u Minhenu,ovo je Junajtedu poslednja prilika da uzmu na njemu 60-70 miliona ili da sledece leto odseta kao slobodan igrac,tako da mi je on potencijalna Celzijeva bomba ove nedelje.

avatar
brekbaCh1
Monday, 06.08.2018
09:50

Oni bi mozda i uzeli. Ali Celsi nije ponudio te pare i niti ce.