Filipe Luis odlazi iz Atletika?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 30.11.2017.
14:18
Izvor: Sportske.net

Brazilac pregovara sa Turcima, piše tamošnja štampa.

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

List 'Fanatik' u današnjem izdanju donosi ekskluzivu da je menadžer Filipea Luisa, Manulel Garsija Kvilon, juče doputovao u Lisabon na pregovore sa čelnicima Galatasaraja.

Šuška se da je spona bio prijatelj levog beka Atletika, inače Turčin sa kojim se sprijateljio preko Arde Turana dok je 'Duh iz Lampe' bio član Atletika.

Podsetimo, sve je izvesnije i da se Turan vrati u Galatu u predstojećem zimskom prelaznom roku, pa postoji velika verovatnoća će on i Filipe Luis ponovo biti saigrači.

'Fanatik' tvrdi da je usmeni dogovor Luisovog agenta i Galatasaraja postignut i da će 32-godišnji Brazilac u januaru doći na Bosfor.

Pretpostavlja se da Filipe Luis nije zadovoljan svojim statusom u ekipi Dijega Simeonea, ne može se reći da je standardan prvotimac jer Ćolo ove sezone rotira njega i Lukasa Fernandeza na levom beku, a nema sumnje da su Turci uleteli sa "masnom" cifrom u pomenutim pregovorima i da mu nude znatno veća primanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Thursday, 30.11.2017
16:38

Cisto sumnjam. Njemu je, dobro u Atletiku. Ulazi u ozbiljne godine, a Lukas sjano napreduje tako da je rotacija dobra stvar za obojicu.