Fergi im predložio štopera, nisu ga poslušali! Sada će postati najskuplji i najplaćeniji defanzivac na planeti!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.01.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Pitanje je da li je Junajted pogrešio. Čini se da je Ser Aleks bio u pravu i da je Afrikanac bolji i iskusniji igrač. A opet, Junajted je imao svoje razloge...

EPA-EFE/LINDSEY PARNABI
EPA-EFE/LINDSEY PARNABI

Povezane vesti

Aleks Ferguson je letos učestvovao u potrazi za štoperom koja je bila ključ prelaznog roka u Junajtedu.

Njegova ideja je bio Kulibali, čak je razgovarao sa igračem iz Malija u pokušaju da ga ubedi da promeni sredinu. Jasno, De Laurentis bi pristao, iako je tvrdio drugačije na sumu od 120 miliona evra što bi Afrikanca učinilo najskupljim defanzivcem svih vremena, ali se Vudvord i pored saveta Ser Aleksa odlučio na lakšu varijantu, oko 100 miliona za Harija Megvajera.

U međuvremenu se izdešavalo mnogo toga, loša jesen Napolija, sukob igrača sa predsednikom, odbijanje da odu u karantin, sada patron Napolitanaca hoće da proda Kulibalija, kako bi pravio novu ekipu. Njegov transfer neće biti manji od 100 miliona evra, PSŽ je spreman da sa bonusima sruši rekord, odnosno da sjajnog štopera načini najskupljim na svetu.

Ponudili su mu i duplo veći ugovor, iako je sa šest miliona daleko najplaćeniji u Napoliju, sada bi u PSŽ zarađivao 12, a Kulibali koji je inače iz Belgije pre pet godina stigao pod Vezuv bi bio zamena za Tijaga Silvu.

Za njega su zainteresovani i Real i Mančester Siti, ali čini se da ponudi Parižana neće moći da pariraju.

Megvajer je naravno standardan u Junajtedu, posle odlaska Ešlija Janga postao je kapiten pre nekoliko dana, ali većina veruje da je Kulibali bolji igrač, jači na lopti, kao i da ima mnogo više iskustva, s obzirom na stalno igranje za Napoli u Ligi šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Saturday, 18.01.2020
22:36

Problem Junajteda nije stoper vec golman De gea ,vidjecete na kraju taman dodjemo blizu lige sampiona (4 mjesto) e onda stupa De gea sa svojim kiksevima tako je zadnjih 3-4 godine da nije Romero branio ni ligu Europe ne bi osvojili ,ionako nam je ove godine direktno( za sad) uzeo 5 bodova do kraja ko zna?

avatar
REV
Saturday, 18.01.2020
21:01

Ako je on iz Malija, ti si sa Balija.

avatar
amigo999
Sunday, 19.01.2020
12:39

Pogledaj Wikipediju, rodjen u Francuskoj, igrao za omladinsku repku Francuske 11 puta, a sada igra za Senegal.....https://en.wikipedia.org/wiki/Kalidou_Koulibaly

avatar
REV
Sunday, 19.01.2020
20:54

O cemu pises ti? Ja i tvrdim da je Senegalac, brate moj:-D

avatar
Аполо
Saturday, 18.01.2020
20:49

Fergi je legenda kluba. Iako se povukao treba coveka konsultovati za neke stvari jer je pokazao da ima njuh za talente i dobre igrace. Ovako smo se zakucali sa Vudvordom koji konstantno pokazuje da nije kompetentan i nekako deluje da minira svaki transfer u Junajted.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 18.01.2020
14:19

Kulibali u losoj formi je bolji od Maguierea u dobroj, jednostavno je za klasu kvalitetniji igrac od njega.

avatar
Don Carlo
Saturday, 18.01.2020
12:06

KAD IM JE PREDLOZIO ? ONO KAD JE BIO NA POSTELJU :D

avatar
mrancic
Saturday, 18.01.2020
11:53

Preskočite transfere ili da pitamo redakciju odakle crpe informacije.Pre dva dana je ovde na sajtu pisalo:"gotovo Kulibali u Junajtedu".A ja bih više voleo Vernera i povratak Smolinga.