Fergi ga mrzi najviše u svetu fudbala, Napolitanac ne ostaje dužan! Šta je ishod rata oko Pogbe?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.01.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net

Svlačionica uverena da je gotovo, Ser Aleks ima svoj stav, ali pitanje je koliki je njegov uticaj u klubu...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ser Aleks Ferguson ne krije da od svih ljudi u svetu fudbala najviše mrzi Mina Rajolu. Njih dvojica ne mogu da se slože ni oko čega, a Ferguson delom i zbog Rajole nije želeo Pogbi da ponudi željenu platu, kako bi 2012. ostao u Junajtedu.

Francuz je kao slobodan igrač otišao u Juventus, napravio veliku karijeru i za tadašnji svetski rekord se vratio u Junajted.

Ferguson sada tvrdi da je u pitanju promašaj, da nije problem u Pogbi nego u Rajoli i navodno se zalaže, mada nema neki veći uticaj u klubu, da Pogba što pre bude prodat.

Rajola ne ostaje dužan, pita se zbog čega Ser Aleks ništa nije rekao 2016. kada se Pogba vratio na "Old Traford".

"Nikome nisam pretio, niti mu prislanjao pištolj uz glavu da ga kupe od Juventusa, tada je ćutao. Uostalom, baš me briga šta kaže Ferguson, u ime Junajted govori Solskjer. Ako on kaže da neće prodati Pogbu, mi ćemo to poštovati. Pol ima respekt za Junajted sve dok klub pokazuje to isto i za njega", dodaje kontroverzni menadžer.

Ali, malo ko mu u Junajtedu veruje, a i van kluba. Geri Nevil kaže da ove pomirljive reči ne znače ništa, i da Rajola radi na tome da odvede Pogbu.

Opcija je samo jedna, Juventus na leto, Pogba želi svim silama da se vrati u bivši klub, oni spremaju nekoliko manevara kako bi oslobodili mesto i sredstva za svog bivšeg igrača.

Junajted insistira na 150 miliona evra, od toga nema ništa, Pogba će sada na operaciju, odigrao je samo sedam mečeva ove sezone. Očigledno, on je mislima daleko od "Old Traforda" a saigrači veruju da je već prelomio i hoće natrag u Italiju.

Šta će od svega biti?

U januaru, transfer je malo verovatan, osim ako Soslkjeru ne prekipi, prihvati ponudu da uzme Džana i novac koji bi pristigao na leto, što je za Juventus optimalno rešenje.

Ali, od toga nema ništa, sigurno da ovakav transfer mora da sačeka jun...

Zavisi i od toga hoće li Junajted uspeti u svojim namerama da promeni vezni red, da dovede Eriksena, Medisona ili još nekog od igrača koji su na listi želja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 03.01.2020
12:10

150 000 000 sigurno ne , i 100ka je previse trenutno

avatar
Opet Anonymous
Friday, 03.01.2020
11:54

Vi ste tako duhoviti da te prelazi u tragediju, Juve nema novac a njihova ponuda nije vrijedna ni pomena. Ne mogu oni odvesti igraca koji ima 2 ipo godine ugovora a pored toga nemaju ni novca za njega. Ni za transfer ni za njegovu platu. A vjerujem da ni sam Pogba nebi nazad u Juve radi uslova. Uopste nikad to ni pominjano vec da zeli u Real, Juve uopste nije nikad ni bio opcija.

avatar
REV
Friday, 03.01.2020
11:53

Malo ko mu veruje? A koja budala mu to pa veruje?

avatar
Solskjerove bebe
Friday, 03.01.2020
11:42

Moj Fergi...falis nam i to mnogo da ima neka masina da pomladivanje da uzes u nju i izades 30 god mladi

avatar
mrancic
Friday, 03.01.2020
15:06

Mogao bi da mu da savet i da obavii razgovor sa igračima

avatar
RaZZoR (6xx)
Friday, 03.01.2020
19:36

Kako ne postoji masina za pomladjivanje tako ne postoji ni sansa da Junajted ikad vise bude klub koji ce se ozbiljno shvacat.