"Fenomeno" ne staje, sledi dogovor sa Zidanom?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.01.2020.
21:53
Izvor: Sportske.net

Meč u Valjadolidu poslužio za pregovore.

EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Madriđani su sinoć u potpunosti iskoristili poraz Barselone u Valensiji slavivši minimalnim rezultatom protiv Valjadolida, što ih ostavlja na prvom mestu Primere sa tri boda prednosti.

Ipak španski mediji pominju da su se tokom utakmice vodili i pregovori između vlasnika dva kluba. Ronaldo već na umu ima jedan zanimljiv transfer, sada bi sa Perezom da osigura još jedno veliko pojačanje.

Real Madrid je prošle nedelje ozvaničio transfer Reiniera Žezusa. Brazilac stiže iz Flamenga, u Španiju dolazi po završetku kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre gde predstavlja svoju zemlju u uzrastu ispod 23 godina.

Ronaldo "Fenomeno" je predložio da Žezus dođe u Valjadolid na pozajmicu što deluje vrlo moguće. Vezni igrač će imati paklenu konkurenciju kod Zidana što bi uticalo na njegovu minutažu.

Pozajmica u Valjadolidu bi donela bolju minutažu i bržu aklimatizaciju na špansko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Tuesday, 28.01.2020
04:52

Sjajan posao radi Ronaldo. Kupio je paket akcija Valjadolida za (verovatno) ne tako ogroman novac za njega. Ima sjajnu saradnju sa Realom, na konto njegove igracke karijere u istom, dok na svoje fudbalsko ime moze da privuce i brdo drugih igraca iz bilo koje od najboljih liga (sto na pozajmicu, sto za stalno). Ako od Valjadolida uspe da napravi stabilnog prvoligasa, prodace svoj paket akcija po visestruko vecoj ceni i mozda uloziti novac u novi klub. Samo jos da se udruzi sa Mandaricem i Bog da ih vidi. :D

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 28.01.2020
00:02

I njegaa i V.Juniora treba poslati pa mozda cak i Rodryga na kaljenje...

avatar
Misosesic
Monday, 27.01.2020
23:34

Jedna divna saradnja.