"Faraon" nije mogao da kaže NE, seli se u Kinu?

Autor: Stefan Matić
utorak 25.06.2019.
22:00
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Rome u prethodnoj sezoni izgleda menja kontinent.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

"Vučica" iz dana u dan prima nove udarce, prvo su se legende kluba De Rosi i Frančesko Toti okrenuli protiv svog nekadašnjeg kluba, najviše zbog rukovodstva, dok sada deluje da ne mogu sačuvati ni svoje najbolje igrače.

Kostas Manolas se svakodnevno dovodi sa velikanima iz Premijer lige, ali i "Čizme" da bi se sada umešala i Kina u odvođenje njihovih vedeta.

Prema pisanju italijanskih medija u Rim je stigla ponuda iz Šangaja, Šenhua nudi sumu od oko 13 miliona evra godišnje Stefanu El Šaraviju. Roma bi za taj transfer dobila nešto manje od 20 miliona evra, Italijanu ističe ugovor naredne sezone.

roma el saravi

El Šaravi je bio najbolji strelac "Vučice" u sezoni za nama, koja i nije bila toliko uspešna za klub iz Rima, dvadesetšestogodišnji ofanzivac je postigao jedanaest golova u Seriji A. Za sada deluje da će bivši igrač Milana reći 'DA' kineskim milionima i odbiti pregovore oko novog ugovora sa Rimljanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Wednesday, 26.06.2019
08:37

Jedan od onih koji je obećavao mnogo , a dao malo...prosek . Bolje da ide tamo da se sprda i da odere Kineze, nije za bolje.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.06.2019
00:04

BIo je velika nada , povrede i sve ostalo , pa Kina ...

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
22:06

Od sad ce biti kineski (ili sangajski) car (El) Senhuavi.