Falji Ramadani spasava Benevento, srpski reprezentativac prvo pojačanje?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.01.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net

Nisu odustali iako svi veruju da su otpisani. Dve poslednje pobede vratile nadu. Za čudo slično Krotoneovom prošle godine potrebna pojačanja.

EPA-EFE/AIDAN CRAWLEY
EPA-EFE/AIDAN CRAWLEY

Povezane vesti

U svojoj debitantskoj sezoni u Seriji A, Benevento je izgubio prvih 14 mečeva, ali su osvojili sedam bodova u proteklih šest utakmica i podgrejali nadu. Nije gotovo, ako pogledate tabelu, maleni tim iz okoline Napulja zaostaje osam bodova za ekipom SPAL koja je prva iznad linije ispadanja.

Jure pojačanja na sve strane De Zerbi bi mogao da dobije neko kvalitetnih igrača.

Priča se da će stići veteran Storari na gol, a da bi prijateljstvo predsednika sa Falji Ramadanijem, poznatim menadžerom, na pozajmicu moglo da dovede dvojicu igrača Napolija.

Jedan je naš Maksimović koji ne igra i za koga su bitni minuti pred Mundijal, a drugi Hrvat, Marko Rog koji takođe kod Sarija ne dobija šansu.

I to nije sve, pred vratima Beneventa je Šeik Diabate koji je igrao za Osmanlispor, ali je bio pozajmljen Meczu, ovaj napadač iz Malija bi mogao da bude značajno pojačanje u napadu gde južnjaci imaju veliki problem.

Peti novi igrač takođe je nastupao u Turskoj, u pitanju je Teo Bongonda, koga se verovatno sećate iz Selte, bio je na pozajmici u Trabzonu, ali se nije naigrao i želi u Italiju.

Predsednik Oreste Vigorito planira da na taj način pojača sve linije tima i pokuša ono što je uspelo Krotoneu prošle sezone, da se izvuče iz bezizlazne situacije i zadrži više od jedne sezone u Seriji A u kojoj Benevento igra prvi put u istoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke