Fabregas se vraća kući, ali ne u matični klub?

Autor: Nikola Miloradović
subota 13.10.2018.
23:57
Izvor: Sportske.net

Bivši vezista Barselone i Arsenala mogao bi uskoro da promeni sredinu.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Sesk Fabregas nema minutažu kod Mauricija Sarija ove sezone, uz nezamenjive karike u vidu Kantea i Žoržinja, priliku pre njega dobijaju Kovačić i Barkli u veznom redu.

Njegov ugovor sa "Plavcima" ističe na kraju sezone, a iako je istakao da bi voleo da ostane na "Bridžu", jasno je da će u januaru moći da pregovaora i sa drugim stranama.

Kako prenosi španski "Sport", za iskusnog Španca sada je interesovanje pokazao madridski Atletiko.

"Jorgandžije" bi mogle i u januaru da pokušaju da ga angažuju, kako bi ojačali vezni red pred napore koji slede u završnici sezone.

Iako je istakao da bi voleo da ostane, Fabregas nije otpisao mogućnost odlaska, u obzir dolazi neki klub iz Premijer lige, ali fudbaler Čelsija razmatra i povratak u domovinu.

Videćemo da li će "Kolćonerosi" da ga ubede da im se pridruži, kao i da li je Čelsi uopšte zainteresovan da ga zadrži, u svakom slučaju, njegova sudbina će najverovatnije biti rešena u prvom mesecu naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 14.10.2018
06:28

Realno Čelsi treba da ga pusti da bez obeštećenja ode u januaru. Ako nekim čudom uzmemo koji milion to će biti premija. Sari radi ono što je trebao još Konte. Da se ratosilja Fabregasa i Kejhila. U to vreme sam želeo da ode i Pedro, ali je sada dosta dobar. I dalje mislim da je greška što nismo prodali Vilijana Barseloni za one nenormalne pare. A sledeći na vratima treba da bude Aspilikueta.

avatar
RokerSantaKruz
Sunday, 14.10.2018
00:05

Nikako, ali nikako ne mogu da zamislim njegovu lijenu gu*icu kod Cola.

avatar
Anonymous Official
Monday, 15.10.2018
21:23

Moze da posluzi za rotaciju