Fabregas prelomio, zna se i novi klub?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.09.2018.
19:57
Izvor: Sportske.net

Španac odlazi iz Čelsija, ugovor mu ističe na kraju godine "Plavci" bi da ga prodaju u januaru, ali izgleda da će sačekati da odšeta kao slobodan igrač.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Fabregas nema ništa protiv Sarija, ali za njega u 4-3-3 nema mesto, Žorginjo povlači konce, tu su još Ros Barkli, Kovačić, Kante, jasno je da će prilika da igra, s obzirom da Sari retko rotira biti malo.

Trebalo bi da bude u timu u Liga kupu u sredu uveče protiv Liverpula, ali ne i u prvenstvenom derbiju sa Redsima za vikend.

Jasno je da će moći da bira kao slobodan igrač, četiri sezone je u Čelsiju, ima dve titule, osvojio je i oba kupa, isplatio se po dolasku iz Barse, mada je imao i dobrih i loših trenutaka, kao i ceo klub.

Odigrao je blizu 200 mečeva, rastanak se približio, italijanski mediji tvrde da je već razgovarao sa Leonardom i da Milan sprema plan da ga dovede narednog leta. Doduše, ne mogu da plate novac koji Fabregas zarađuje u Čelsiju, ali će i 31-godišnji plej morati da smanji prohteve...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 25.09.2018
20:58

Najtalentovaniji igrac svoje generacije. Sa 20 godina u Arsenalu je vec bio medju najboljim igracima svijeta. Pokazivao je nevjerovatu tehniku, pasove, asistencije. Ali ga je odlazak u Barselonu unazadio jer nije igrao na svojoj poziciji zbog Xavija i Inieste. Steta..

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 25.09.2018
20:55

Jedan od boljih transfera Celsija, apsolutno se isplatio, vec u prvoj sezoni. Mislim da jos prosle sezone nije bio sposoban za tempo u PL i treba da ide. Hvala na svemu Sesk.

avatar
Tuesday, 25.09.2018
20:04

Teraj ovog polutana jako mi je odvratna njuska.....