Evropski velikani ga žele u svojim redovima, Lion spremio novi ugovor kako bi zadržao fantastičnog vezistu!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 05.10.2018.
09:27
Izvor: Sportske.net

Biće to vrlo bitan potez Liona.

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Lion je impresionirao u Ligi šampiona, uspeli su da osvoje 4 boda iz prve dve utakmice u Ligi šampiona, a čak su odneli pobedu sa "Etihada" protiv tima kakav je Mančester siti, jedan od glavnih konkurenata za osvajanje Lige šampiona.

Lukas Tusart je jedan od mladih fudbalera koji je impresionirao u prošloj sezoni, pa ne čudi što su mnogi evropski velikani zainteresovani za njega.

Ovaj dvadesetjednogodišnji vezista je bio na "radaru" Mančester sitija, Totenhema i Intera u prethodnom prelaznom roku, Lion je nekako uspeo da ubedi ovog igrača da ostane u ovom timu, a kako igra ovaj fudbaler na početku nove sezone, verovatno će i mnogi drugi klubovi stati u red.

Lion je spreman da mu ponudi novi ugovor, koji bi ga zadržao u francuskom timu sve do 2023. godine! Jasno je da da bi to povećalo njegovu platu, ali to ovaj mladi igrač definitivno zaslužuje.

Tusardje iz Valensijena stigao u Lion B, a 2015. godine je debitovao za prvi tim. Za sada je dres Liona nosio 89 puta, a ukoliko ga neki klub bude želeo u svojim redovima, jasno je da će morati da ponudi ogromnu svotu novca. Još ako se uzme u obzir kakav je pregovarač predsednik Liona.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke