Evropa čeka, Azar postavio uslov Čelsiju!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 21.08.2018.
14:05
Izvor: Sportske.net

Biće ovo baš dug period za navijače Čelsija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Navijači Čelsija su bili oduševljeni nakon Azarove izjave da ostaje na "Stamford bridžu", ali to je izgleda samo za ovu sezonu, sledeća je već neizvesna, a sada znamo i uslov koji je potreban da bi Belgijanac ostao u Čelsiju.

Eden Azar je definitivno najbolji igrač u redovima "Plavaca", a to je pokazao i u prve dve utakmice na otvaranju Premijer lige. Nije bio starter, ali to mu nije smetalo da uđe sa klupe u obe utakmice i pokaže koliko je bitan igrač.

Azar Aspilikueta

Kako prenose engleski mediji, dvadesetsedmogodišnji Belgijanac će ostati u Londonu i potpisati novi ugpvor jedino ako Čelsi obezbedi plasman u Ligu šampiona. Oni to mogu da urade tako što će sezonu u Premijer ligi završiti u top 4 ili preko Lige Evrope, ukoliko osvoje ovo takmičenje. Jasno je da je najboljim igračima na svetu najbitnije da budu na velikoj pozornici, a Liga šampiona je upravo to.

Čelsi je krenuo odlično sa novim trenerom, Mauricio Sari je počeo trenersku karijeru u Londonu sa dve pobede, ali protiv Arsenala se videlo da neće biti sve tako lako, kao i da igrači moraju još da se navikavaju na novi sistem igre koji Sari želi da sprovede.

Real strpljivo čeka da vidi kako će se situacija odvijati, a ukoliko Belgijanac odluči da napusti klub narednog leta, oni će istog trenutka reagovati i spremno čekati da mu uruče kraljevski dres.

Bivši menadžer, Zidan je oduševljen Azarom i želeo ga je po svaku cenu u svom timu, ali i sa odlaskom Zizua, stvari se nisu promenile kada je ovaj fantastičan igrač u pitanju, a on bi po navijačima Reala bio idealna zamena za Kristijana Ronalda. Još kad se u obzir uzme da je Kurtoa potpisao za Real, a znamo da je nedavno pričao da želi da pređe tamo gde će Azar isto igrati.

Azar Kurtoa

Azaru ističe ugovor za dve godine, a ukoliko ne produži ugovor do narednog leta, mogao bi da ode za relatnivno mali novac, pogotovo kada vidimo današnje cene igrača i vrednost ovog fantastičnog krilnog napadača.

Da li će Čelsi obezbediti Ligu šampiona u narednoj sezoni i na taj način znatno povećati šanse da njihov najbolji igrač koji je stigao iz Lila 2012. godine potpiše novi ugovor? Biće ovo duga sezona za navijače "Plavaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Wednesday, 22.08.2018
09:41

Ako je uslov top 4 onda Real ima jednu sigurnu opciju sa Azarom,ceka se jos Nejmar i kako ce se odvijati ta prica oko njega.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 21.08.2018
16:34

Došli do 4 mesta ili ne Azar sigurno ide, 27 godina ima, želja mu je real, nece propustiti da ode jer ko zna hoće li ga Real hteti ako propusti 2 3 roka

avatar
InSanity
Tuesday, 21.08.2018
21:50

Realno. Ocekujem u januaru vec da prelazi.

avatar
foreverblue
Tuesday, 21.08.2018
16:10

Nadam se da je samo to uslov jer onda sigurno ostaje.

avatar
Rose25
Tuesday, 21.08.2018
16:10

Bolje bi bilo za chelsea da produlji sad ugovor ali da mu u ugovoru obecaju u slučaju da se ne plasiraju u ls da će ga prodati
Samo bi tad mogli izvući vece pare a ovalo ce ako se ne plasiraju u ls otići za puno manje para nego sto vrijedi kao i u slucaju sa kurtom

avatar
Robert Bob Paisley
Tuesday, 21.08.2018
15:29

Tesko ce Celzi do top 4 ove sezone. Liverpul i Siti su po meni sigurni u top 4, Totenhem ima ekipu koja igra dugo zajedno i deluju mnogo bolje u odbrani od Celzija i po meni oni ce biti 3 ili 4. Murinjo je stati lisac i ako ne dobije otkaz siguran sam da ce biti u top 4. Celzijeva sansa je Liga Evrope. Ako je ne osvoje igrace je opet sledece sezone.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 21.08.2018
16:32

Gledao si samo dve utakmice Čelzija i to je Čelzi pobedio u obe. Ne kažem da sam siguran da će obezbediti Ligu Šampiona, ali ti nisu za sada dali ništa da bi sumnjao u njih

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 22.08.2018
07:41

ma ovako je najbolje kad svi otpisuju chelsea i onda svima chelsea zatvori usta tako je bilo i kad je konte dosao, mada sad su city i liv daleko ispred svih ali starog vuka nikad ne treba potcenjivati i videcete da ce chelsea biti u top 4 sigurno a sto vise mozda i osvoji LE

avatar
Robert Bob Paisley
Wednesday, 22.08.2018
02:55

Gledao sam tri utakmice i u prvoj je Siti pojeo Celzi, bukvalno ni jedan minut se nije postavljalo pitanje ko ce biti pobednik. Jadno je izgledao Celzi, potpuno bezidejno i nemocno. A u utakmici protiv Arsenala ste za 20 minuta pokazali sve svoje slabosti. 2-0 za Celzi i onda uragan nikad goreg Arsenala koji je za 20 minuta mogao da postigne minimum 5 golova. Hadersfild je vreca za udaranje, mada mislim da i takve ekipe imaju potencijal da otkinu bodove Celziju.

avatar
A.Shevchenko 7
Tuesday, 21.08.2018
16:59

Lol, Celsi je sampionski tim i kada nema sukoba sa trenerom onda melju, cak i u onoj bednoj prosloj sezoni smo zamalo na kraju zavrsili ispred tog liverpula i totenhema koji su bili ispred za par bodova. Azar i Kante ce pocepati svaku od tih smesnih ekipa.

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 21.08.2018
15:18

Mislim da ce ovo biti najbolja Azarova sezona u Celsiju. Njemu je ovaj Sarijev sistem legao kao kec na jedanaest i konacno ce moci da pokaze svoj pun potencijal. Greota je ovakvog igraca gusiti defanzivnim stilom kao sto su to radili Konte, a pre svega Murinjo. Gledajuci Arsenal i Junajted kako su poceli, mislim da Celsi nece imati problema da bude u top 4.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 21.08.2018
14:55

Pa to je imperativ. Ako i drugu godinu zaredom ne budu u LS, to je propast. Ne samo zbog Azara, vec i generalno zbog kluba.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 21.08.2018
14:40

Treba mu dati 400 000 nedeljno jer kao najbolji igrac lige to zasluzuje.

avatar
Stari
Tuesday, 21.08.2018
14:27

Nije još otišao jer ga Roman nije pustio. Još uvek!

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 21.08.2018
14:18

Jedino Nejmar i Azar mogu da zamene ronalda po levoj strani,Nejmar se prodaje sa ocem za lovu tako da će pre on preci nego Azar.Sari bi mogao da bude ključ ostanka Azar.Ako klub ode u ls onda Azar verovatno ostaje plus stil igre se promenio u Celsiju mu odgovara.Azar je dosada odbijao ponude tako da je pokazao da mu nisu pare toliko presudne sto se tiče opstanka.Ako ode to je sigurno iz sportskih razloga jel takav igrač steta da igra le i bunker sistem koji je morao da igra predhodnih godina.

avatar
Forza RoSs0neri
Tuesday, 21.08.2018
15:24

Ronaldo celu sezonu igrao spica...

avatar
Wednesday, 22.08.2018
00:13

Neymar ima neverovatan talenat ali prosto se ne trudi dovoljno, Azar je igrac za njega trenutno.

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 21.08.2018
14:08

Logicno, to je imperativ