Evo zašto Pogba neće napustiti "Old Traford" ovog leta!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.04.2020.
09:46
Izvor: Sportske.net

Puno se piše o sudbini francuskog fudbalera.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba je ove sezone upisao svega osam nastupa u dresu Mančester junajted, nakon sezone u kojoj je imao sukob sa Murinjom i u kojoj je pravio probleme u svlačionici, usledila je sezona povreda.

Puno se piše o njegovom odlasku iz kluba, utisak je da su tri kluba u igri, madridski Real, Juventus i Pari sen Žermen.

"Sveci" su navodno nudili "Đavolima" Drakslera i Di Mariju, Real i Juve se nisu oglašavali, ali i dalje se veruje da je Pogba završio sa "Old Trafordom".

Ipak, čini se da bi Francuz na kraju mogao da ostane među "Đavolima", makar još jednu sezonu.

Pod jedan, prekid sezone će definitivno ostaviti finansijske posledice, koje će osetiti čak i najbogatiji klubovi, pa je teško poverovati da će ovog leta neko moći da plati za igrača oko 100 miliona evra, koliko se pretpostavlja da "Đavoli" traže za usluge svog fudbalera.

Verovalo se da će ga Junajted prodati jer ima ugovor sa klubom do leta 2021. godine, ali imaju i opciju da saradnju produže još godinu dana.

Baner live stream

Sva je prilika da će to i učiniti, kako bi zadržali konce u svojim rukama i prodaju Pogbe pomerili za naredno leto, kada će klubovi najverovatnije biti u boljoj finansijskoj situaciji i kada će moći više da plate za usluge francuskog reprezentativca.

Suma sumarum, utisak je da ćemo Pogbu još godinu dana gledati na "Old Trafordu", ali ipak nema nazmaka da bi mogao i duže da se zadrži u Mančesteru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 30.04.2020
22:22

Pogba neece nigde vec sam pisao, zato sto ga Junajted nece prodati, njemu treba igrac kao sto je Pogba! Sva ova nagadjanja su obicne lazi, prvo niko nece da kupi igraca koji je skoro celu sezonu bio povredjen i niko neza dali se oporavio, posto nije ni jednu utakmicu posle povrede odigrao!