Evo u čemu je problem sa Ljajićem i moraće da požuri zbog Srbije!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.02.2018.
12:50
Izvor: Sportske.net

Tužno je ovo što mu se dešava, ali gest Macarija u derbiju grada pokazuje kakvo mišljenje ima o našem reprezentativcu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle odlaska Siniše Mihajlovića, Ljajić je zakucan za klupu.

Macari ga je eliminisao, već šest mečeva je van tima, a u derbiju u nedelju, kada je zamenio Nijanga, novi trener je ubacio mlađanog Ederu.

Macari je to nazvao porukom i nagradom, a između redova se moglo pročitati da nije zadovoljan zalaganjem Ljajića. Današnji italijanski mediji pišu da je i sam klub na strani trenera jer je Ljajić navodno malodušan, ne pokazuje dovoljno ozbiljnosti, realno, ovo je izgubljena sezona za Torino, oni nemaju nikakvu šansu da se domognu Evrope, iako tvrde suprotno. Jer, treba dohvatiti šestu poziciju, ispred su i Sampdorija i Milan i Atalanta, a kako teško "Bikovi" pobeđuju, pravo bi bilo čudo da se dokopaju čak i ranih kvalifikacija za LE.

Sa druge strane naš reprezentativac je veoma razočaran odnosom trenera, on se jeste povredio krajem decembra, ali od tada je prošlo gotovo dva meseca nije dobio priliku, čak ni kada je realno bilo prostora da odigra makar pola sata, kao protiv Kjeva recimo.

Italijanski mediji tvrde da će ove nedelje u Pijemont stići Fali Ramadani, da će uslediti pregovori oko odlaska Ljajića, ali da sve mora da se ubrza, još nedelju dana je do kraja prelaznog roka u Rusiji.

Problem je što Spartak želi Ljaju na pozajmicu sa mogućnošću otkupa, tako su odveli i Maksimovića iz Napulja, a Torino traži da otkup bude obavezan kako bi vratili uloženih desetak miliona u nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Ako Macari na njega ne računa, za Ljajića, ali i Srbiju najbolje bi bilo da ode, inače će mu propasti proleće i bez utakmica teško da može da konkuriše za neku ozbiljniju ulogu u reprezentaciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Besplatan_tehnicki
Friday, 23.02.2018
23:46

Decko je za ceo tim Kristijano Ronaldo i Leo Mesi zajedno.. Macari nikakav trener, pretuzan..

avatar
Tuesday, 20.02.2018
15:32

ma on ce igrati na svetsko svakako. Nas najbolji trenutno igra uz SMS i matica

avatar
Tuesday, 20.02.2018
16:56
avatar
amigo999
Tuesday, 20.02.2018
14:47

Decko misli da je on Mesi...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 20.02.2018
16:59

on je Messi za sve tamo u klub...

avatar
amigo999
Wednesday, 21.02.2018
08:06

Mesi na diskont prodaji, grije klupu trenutno...

avatar
Tuesday, 20.02.2018
13:59

I zbog mene da ne bih svisnuo:-P Ima da igra pa makar i povredjen, ne zanima me, kada mogu drugi (da ih sada ne imenujem, prepoznace se sami Hahaha) koji po cak sezonu (i po) greju klupu u svojim klubovima, moze i on koji se nalazi u krizi. Suvi kvalitet je tas na vagi, vic, lucidnost, nema to svako.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 20.02.2018
18:38

Slazem se ali ja cu da ih imenujem :D Rukavina i Mitrovic. Ljajic je bitan igrac videlo se na azijskoj turneji da je mozda i najbitniji. Ova sa Macarijem je verovatno licne prirode. Najbolje da ode na pozajmicu par meseci u neki ruski top klub da odzava formu.

avatar
Tuesday, 20.02.2018
21:22

Bingo:-D Nema veze sto su samo dva pogotka, sada samo toliko i moze.-D Ima ih jos, ali nisu bas standardni kod nas kao ta dvojica, ranije je tu bio i Stojkovic. Da, sigurno je licne prirode, a sad mu je stvarno bolje da ode.