"Evo ti desetka na ruke, potpisaćeš, ima vremena..."

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.10.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net

Ovako se stvari rešavaju...

twitter.com/PSG_inside
twitter.com/PSG_inside

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je rešen da brzo završi posao oko Aleksisa Sančeza i izbaci Siti iz trke.

Naime, oni su spremni da isplate 10 miliona funti već u januaru Čileancu, kao nadoknadu da predugovor. Time žele da praktično završe posao, a da kasnije pregovaraju o plati.

Aleksis bi naravno dobio i novac za ugovor na četiri godine, na njegovom dolasku insistira brazilski klan, a sa ovom "narukvicom" u januaru, njegova plata bi iznosila 17 miliona evra po godini.

Njemu se ostaje u Engleskoj, ali Siti okleva, naime, njima Sančez i nije toliko potreban, Gvardiola je zadovoljan napadom, planira da dovede štopera i da plati klauzulu za Serhija Roberta iz Barselone, pa će, kako sada stvari stoje, Čileanac najverovatnije biti zamena za Kavanija koji sigurno napušta Pariz na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Friday, 20.10.2017
14:26

PSG ima sasvim dovoljno napadaca, sumljam da bi Aleksis i bilo koji pristao da sedi na klupi. Nejmari i Mbape su tek dosli tako da sigurno nece ici, Kavani je upitan ali Aleksis nije tip igraca koji bi njega mjenjao uz to PSG ima dobre alternative po bokovima kao soto su Dreksler i Di Marija uz to na leto moraju da plate Mbapea i da prodaju par igraca zbog ffp tako da je sve to upitno i do debelo upitno...

avatar
mak_juventino
Thursday, 12.10.2017
11:21

I on bi plastiku

avatar
Thursday, 12.10.2017
12:26

nije PSZ plastika da kazes da nikada nisu imali istoriju, uzimali su oni titlulu i bez KATARSKOG novca, jeste da je sada drugacije, ali nisu plastika.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.10.2017
22:22

Klub nastao pre 50 godina.

avatar
Berba9
Thursday, 12.10.2017
15:53

svakako mu je u plastiku, s obzirom da su glavni kandidati psg i city, trofeji i pare su skoro zagarantovani