Evo šta Alegri traži od Juventusa da ostane i ko mora da ode iz kluba?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.05.2019.
18:32
Izvor: Sportske.net

Spisak pojačanja je na stolu, Juventus uz Remzija koji je već potpisao traži još četiri igrača, to su zahtevi Alegrija. Kvartet bi mogao da napusti Torino.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle večerašnjeg derbija protiv Torina, Maksa Alegrija čekaju razgovori oko budućnosti na klupi Juventusa.

On će, ako ostane, morati da produži ugovor koji ističe u leto 2020. prema informacijama italijanskih medija, traži 8 miliona evra po sezoni.

"Svake godine pričate kako odlazim, a ja nastavljam", rekao je juče Alegri novinarima, uz podsećanje da ima i dalje mnogo motiva i da je i pre ispadanja od Ajaksa rekao da ima nameru da ostane.

Juventus nema drugo rešenje, oni bi Gvardiolu što je nemoguća misija, a ni Konte, ni Dešamp koji su pominjani kao mogući naslednici nisu baš po volji Anjeliju.

Šta Alegri traži ako ostane?

Pre svega štopera i to je prioritet za Juventus, veruju da je upravo neigranje Kjelinija bilo ključ protiv Ajaksa. Mnogo je imena, već smo pisali da je Manolas najlakša opcija, ali Alegri želi nekog mlađeg igrača, Umtiti je navodno odbio i da pregovara o odlasku iz Barselone, a Rajola ne može da ubedi De Lihta.

Juve će pored Remzija kupiti još jednog vezistu, razgovarali su sa Kedirom koji bi mogao da ode u Ameriku, san je Pogba, ali čini se da je to nerealno.

Traži se jedan krilni napadač i klasični špic.

Prvo je Kijeza, drugo, po svemu sudeći Mauro Ikardi. Pisali smo o pregovorima, mnogi veruju da će se timovi dogovoriti.

Ko će morati da ode?

Daglas Košta koga žele i PSŽ i Junajted, priča se čak da će i Siti ući u trku.

Što se napadača tiče, Kin je siguran, pa će verovatno, ako ne uspeju da prodaju Dibalu što je namera kluba. Cena je oko 100 miliona evra, Juventus ne pristaje na trampe, moguće je da i ako Mandžukić dobije ponudu, Iguain ostane kao rezervni napadač.

Kjeza, Ronaldo i Bernadeski, ili Ronaldo, Ikardi, Bernadeski, to bi bio trio u napadu, jasno je da Alegri namerava da forsira 4-3-3 i da za Dibalu nema mesta.

Šta će biti ostaje da vidimo, tek uskoro bi trebalo da bude potvrđeno da će Alegri produžiti ugovor, a onda Paratići kreće u transfer operacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 03.05.2019
21:29

Nikad Alegri neće osvojiti LŠ. Sve titule u seriji A sa prejakim Juveom bi osvojio bilo koji trener. Niko ga i ne traži u evropi. Jedino ako se PSG upeca jer su jedino oni toliki diletanti.

avatar
ForzaJuve
Friday, 03.05.2019
20:47

Slobodno neka pakuje kofere, dosta je bilo

avatar
Mak-Juventino
Friday, 03.05.2019
20:26

Ostaje nada da nista od ovo nece biti , pa da mora da ode

avatar
The_Matrix
Friday, 03.05.2019
19:21

Ko mi to sanja Ikardija 🤣🤣🤣🤣