Everton želi sjajnog vezistu, da li bi na taj način oslabili rivala?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 30.11.2018.
23:57
Izvor: Sportske.net

Marko Silva definitivno poznaje njegove kvalitete i želi ga u svom timu po svaku cenu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Everton je počeo da beleži sjajne rezultate, a Marko Silva će pokušati da se umeša u borbu za Evropu. Trenutno su pet poena ispod Arsenala, ali uz nekoliko dobrih utakmica, mogli bi vrlo lako da se nađu na poziciji koja vodi naredne godine u Evropu.

"Karamele" su ovog leta doveli sjajnog trenera, Marka Silvu, a zahvaljujući upravo njemu, u tim je stigao čudesni Ričarlison, koji će definitivno biti zvezda fudbala. Mladi Brazilac igra fantastično, a neki bi rekli da je to upravo zbog Marka Silve, jer dok je on bio na klupi Votforda, Ričarlison je igrao dobro, a nakon toga nije ličio na sebe.

Već je pokazao svom šefu da ume da "pogodi" sa pojačanjima, a sada želi ponovo da upotrebi "oproban recept" i dovede igrača iz Votforda.

Dokure je u pitanju, a iako to ne izgleda na prvi pogled, upravo on je jedan od najbitnijih igrača Votforda. On je taj koji dozvoljava timu da igra tako ofanzivan fudbal i on je taj koji "čuva leđa".

Dvadesetpetogodišnji defanzivni vezista je imao dve impresivne sezone u Votfordu i pravo je čudo kako već sada ne nosi dres nekog velikana, ali Marko Silva sada želi ponovo da sarađuje sa njim, i baš kao i u slučaju sa Ričarlisonom, ne pita za cenu, ali isto tako se nada da će proći jeftinije. Ipak je Brazilca platio čak 35 miliona funti, plus 15 miliona funti.

Da li bi Votford dopustio da izgubi ovako bitnog igrača?



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke