Everton želi defanzivca Arsenala

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 14.12.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose vest da su 'Karamele' krenule u akciju dovođenja mladog fudbalera 'Tobdžija' koji ove sezone nije baš u prvom planu kod Arsena Vengera.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Daily Mirror' saznaje da je meta Evertona Kalum Čembers.

Ovaj 20-godišnjak je prošlog leta stigao u Arsenal iz Sautemtpna za 15 miliona funti i tada poptisao šestogodišnji ugovor.

U debitantskoj sezoni na 'Emiratima' je odigrao bitnu ulogu u timu 'Tobdžija', ali u tekoćoj mu je minutaža mizerna i šansu dobija samo na 'kašičicu'.

Računajući Premijer ligu i Ligu šampiona, Čembers je zabeležio ukupno 8 nastupa ove sezone, ali samo jednom je bio starter i sveukupno proveo u igri 165 minuta.

Kako su sve glasnije priče da bi štoper Evertona Džon Stouns ove zime mogao da napusti 'Gudison Park', menadžer 'karamela' Roberto Martinez u Čembersu vidi njegovu idealnu zamenu.

Primarna pozicija mladog engleskog fudbalera je u srcu odbrane, ali reč je o vrlo polivalentnom igraču koji muže da deluje kao deni bek i kao zadnji vezni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gooner1985
Monday, 14.12.2015
20:11

Nije se pokazao, tj nije opravdao očekivanja. Ali, kako može da igra na raznim pozicijama, mislim da ga Wenger neće prodat jer je džoker.

avatar
Непобедиви
Monday, 14.12.2015
21:36

Seti se kada je igrao CB. U Komjuniti pojeo Siti i posle toga u PL neke timove. Nije on za beka. Trom je. Da se ja pitam, Beljerin desni bek, vratiti Dzenkinsona sa pozajmice za rotaciju, prodati Debusija, stoperi Per, Koss, Gabriel i Cejmbers i levi bekovi profesor doktor Naco Monreal koji je u 2015-oj svaku utakmicu odigrao vrhunski i Gibbs. Kad na sve to dodas Kokelana i jos nekog zadnjeg veznog, zadnja linija jaka kao kineski zid :D

avatar
Gooner1985
Monday, 14.12.2015
23:10

To je neosporno njegova najjača utakmica u dresu Arsenala. Ali kad se nađe sa imenima kakva su ovi koje si pobrojao, nekako mi djeluje da nije najspremniji, kao da ima manjak samopouzdanja. A za Nacha, obrati pažnju, po toj strani ne napadaju uopšte. Debuchy se nije snašao, fakat.

avatar
Eva Ras
Monday, 14.12.2015
19:37

Bilo bi idealno (naravno za Arsenal) kad bio Cejmbers otisao u Everton a iz suprotnog pravca dosao Stouns, naravno uz jos nekoliko miliona uplate na racun Evertona.