Everton spreman da pusti fantastičnog igrača na pozajmicu?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 22.08.2018.
20:30
Izvor: Sportske.net

Everton je doveo Ričarlisona, pa igrač koji je stigao pre dve godine mora da napusti klub.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

"Karamele" su odlično poslovale i letnji prelazni rok su završili u velikom stilu, dovođenjem nekih vrlo bitnih igrača, a već ranije su obezbedili potpis Ričarlisona, koji ponovo blista pod palicom Marka Silve.

Janik Bolasi će napustiti Everton i preći u Aston Vilu, u pitanju će biti pozajmica, a Francuz bi mogao da bude ključan igrač u borbi za povratak Vile u Premijer ligu. Bolasi je stigao u Everton 2016. godine za čak 25 miliona funti nakon fantastičnih partija u Kristal Palasu, ali nije opravdao uloženi novac. Imao je i nesreću da je često bio povređen, ali definitivno dolaskom Ričarlisona, Francuz nema više šta da traži na "Gudisonu".

Aston Vila je dobro otvorila ovogodišnji šampionat, pa su oni i Lids na čijem čelu je Bjelsa iskočili u prvi plan, kao glavni kandidati za direktan plasman u Premijer ligu.

Dvadesetdevetogodišnji krilni napadač Evertona će biti odlično pojačanje za Stiva Brusa, koji je uspeo da dovede još jednog sjajnog igrača na pozajmicu, u pitanju je El Gazi iz Lila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 22.08.2018
22:12

Steta za njega. Mogao je imati i jos bolju karijeru od ove,talentovan je. Ali opet kazem bas velika steta.