Everton se sprema za "lov na lisicu"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 05.03.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera Lestera je označen kao prioritet na 'Gudison Parku' u predstojećem prelazonom roku.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Pošto adekvatna zamena za Romelua Lukakua nije dovedena, pošto je Sandro Ramirez promašena investicija, pošto se Vejn Runi pod stare dane prstrojio u vezni red, pošto je Kalvert-Luin još "zelen", a Nias i Dženk Tosun ipak nisu napadači za ekipu koja ima velike ambicije, uprava "karamela" će tokom leta svim silama pokušati da dovede golgetera Lestera Džejmija Vardija.

O tome piše 'Daily Mirror' u današnjem izdanju.

Šuška se da je u "lisičjoj jazbini" došlo kod zasićenja nekolicine igrača koji su izneli najveći teret u šampionskoj sezoni, o tome svedoči i nedavni bojkot Rijada Mareza usled odbrijanja uprave kluba da ga proda Mančester sitiju, tako da je izvesno da će Alžirac otići na leto, a ne bi bilo iznenađenje da ode i Vardi.

Podsetimo, centarfor Lestera je bio najbliži odlasku iz Lestera tokom leta posle osvajanja titule prveka Engleske, Arsenal je svim silama pokušavao da ga dovede, ali je on izabrao da ostane i da igra Ligu šampiona u dresu 'lisica'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos95
Tuesday, 06.03.2018
01:52

Pa da, treba da dovedu Vardija, ovako imaju samo 17 napadaca...

avatar
damjan89
Monday, 05.03.2018
21:49

Tosun dobar za sampina turske i za klub koji je izborio nokaut fazu u LS ali nije za Everton...Nije ni dobio pravu priliku, a i ceo tim igra ocajno...Sta Tosun nije dobar, ali zato Sigrson od 50m jeste a?

avatar
REDsYNWA
Monday, 05.03.2018
20:11

Ovaj everton pogubio kompas..Kupuje totalno neplanski,samo gomila igrace.Ne slazem se da Tosun nije dovoljno dobar cak sta mislim da moze da bude odlicno pojacanje a ostali manje vise.Pogotov angazovanje runija je totalna glupost.

avatar
Nepoznati korisnik
Tuesday, 06.03.2018
00:33

E taj isti Rooney im je najbolji stijelac lafe

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 06.03.2018
12:50

Pa kad ne znaju da dovedu bolje.