Everton se pojačao u Volfsburgu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.01.2017.
14:30
Izvor: Sportske.net

Na "Gudison" je i zvanično stigao mladi fudbaler "Vukova".

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Anton Donkor je novi fudbaler "Karamela".

Ovaj 19-godišnji fudbaler je u Liverpul stigao na pozajimcu do kraja sezone, a odmah je prosleđen u U23 tim Evertona.

On je došao kao zamena za Umara Nijasea, a za početak će se kaliti u rezervnom timu.

Talentovani Donkon još uvek nije dobio priliku da zaigra za prvi tim Volfsburga, ali je u toku ove sezone odigrao 12 utakmica za rezervni tim "Vukova".

Kako je bio jedan od najmlađih, stratovao je samo jednom, a u ekipi Ronalda Kumana se nadaju da bi mogao da popuni rupu koja je nastala odlaskom Nijasea u Hal.

Neće se Donkor bez ikakve sumnje naigrati u prvom timu "Karamela", pitanje je da li će i dobiti priliku da debituje, ali ako se pokaže u rezervnom timu, uprava Evertona će otkupiti njegov ugovor od Nemaca, te bi stvari mogle drugačije da se odvijaju.

Ovo je samo pokazatelja da se u redovima Evertona razmišlja sasvim pravilno, umesto da troše basnoslovne svote novce, dovode mlade fudbalere, koji bu u godinama pred nama mogli da pomognu prvom timu.

Podsetimo da je na "Gudison" stigao još jedan 19-godišnjak, Ademol Lukman, ali je sada već bivši fudbaler Čarltona u ozbiljnim planovima Ronalda Kumana, već je i debitovao u prvom timu i odmah se pokazao kao pojačanje, kako je postigao pogodak u pobedi protiv Mančester sitija.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke