Everton ne staje, Big Sem spremio bombu za kraj prelaznog roka?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.01.2018.
23:54
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Liverpul Eho", ekipa sa "Gudisona" bi do kraja prelaznog roka mogla da dovede još jedno pojačanje, čini se i najveće.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Karamele" su letos u potpunosti promenile izgled, Kuman je doveo hrpu novih igrača, otišao je Lukaku, a jasno je da je Holanđanin najveću grešku napravio što nije pronašao adekvatnu zamenu za robusnog Belgijanca.

To ga je koštalo i posla, na klupi Evertona nasledio ga je Sem Olardajs, koji je defanzivnim pristupom uspeo da veže nekoliko jako dobrih rezultata, ali nedostatak kvaliteta u napadu je doveo do toga da Everton ponovo uleti u krizu.

Kumanove "fleke" se aktivno "skidaju" u tekućem prelaznom roku, na "Gudison park" su već stigla dva velika pojačanja u vidu Dženka Tosuna iz Bešiktaša i Tia Volkota iz Arsenala.

Potrošeno je oko 50 miliona evra, ali uprava ima novca i ne planira da se zaustavi.

Sada bi mogli da ispune najveću Olardajsovu želju i na "Gudison" presele napadača Lester Sitija Džejmija Vardija.

Kladionice u Engleskoj javljaju da je legao veliki broj uplata na Vardijev odlazak iz kluba i da u najvećem broju slučajeva Everton slovi za njegov naredni klub.

Poznato je da je dugogodišnji Olardajsov poznanik Stiv Volš, koji sada obavlja ulogu direktora fudbala na "Gudisonu", dugo radio u Lestera, te je veoma dobro upoznat sa Vardijem i mogao bi da bude ključni čovek u transferu.

Videćemo da li će "Karamele" izvući još novca za usluge 30-godišnjeg napadača, ukoliko uspeju da ga angažuju, bila bi to sigurno velika stvar za Everton, koji bi u napadu imao englesku vezu Runi-Vardi-Volkot, pojačanu Tosunom, Sandrom Ramirezom i Nijasom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Savoa
Friday, 19.01.2018
11:58

Everton je izgubio kompas. Mogao je fino da sredi ekipu, a on dovodi Volkota, Klasena, itd...Sigurdsona za 50 hahhahaga. Strasno.

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
09:07

Ovaj Everton je bio bolji kada nisu imali novca na bacanje..Mnogo su opreznije kupovali igrace..Sada dosle pare od tv prava pa bacaju na sve strane a i dalje izgledaju prosjecno..I sada prave jos vecu gresku dovodjenjem ovog kvazi trenera kojem ne bi povjerio milion evra da sam vlasnik kluba..

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:04

Vrhunski strucnjak! Drugo, povredjeni su od pocetka Kolman, Bejns prvi bekovi. Zatim stoper reprezentativac Argentine Mori. Bolasi se tek vratio. Tu ja vidim opravdanje za lose razultate. Nisu imali ni devetku dobru, sad su doveli ovog turcina i videcemo sta ce biti sa Vardijem.

avatar
Selle
Friday, 19.01.2018
23:36

Tako je, bice everton krupan zalogaj za sve u ligi.

avatar
Friday, 19.01.2018
07:53

Cisto sumnjam da ce se Everton usreciti sa ovim Tosunom....?

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:04

Gori od onog Ramireza ne moze da bude.

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 19.01.2018
02:47

iako ne volim everton zbog liverpoola, ovakve klubove koji trose ja volim, a ne one fabričke arsenal, porto, borusia dortmund, benfika itd itd itd

avatar
Mino Rajola
Friday, 19.01.2018
01:59

Kad je odbi Arsenal zbog čega bi razmišljao o Evertonu.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 19.01.2018
01:41

Ovo bi bilo top pojacanje za Eve.