Ever Banega prelomio!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 04.07.2018.
16:07
Izvor: Sportske.net

Verovatno glavna meta Unaija Emerija ovog leta je prelomila gde želi da nastavi karijeru.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Arsenal je već doveo nekoliko igrača u ovom prelaznom roku. Uglavnom je želeo da popravi odbranu Unai Emeri, a sada je rešio da pređe na sredinu terena.

Arsenal završava posao oko Sampdorijinog Lukasa Toreire, ali Emeriju je potreban još jedan vezni igrač.

Neosporno je to koliko novi trener Arsenala ceni Banegu i koliko bi želeo da ga vidi u svom novom timu. Emeri je trenirao Banegu i u Valensiji, a zatim ga je doveo i u Sevilju, gde je Argentinac bio ključni igrač 2015. i 2016. godine kada je Sevilja osvajala Ligu Evrope.

Emeri je tražio vlasnicima da svim silama dovedu tridesetogodišnjeg Argentinca, pogotovo jer on ima otkupnu klauzulu koja iznosi "samo" 20 miliona evra.

Međutim, Arsenal će morati da se okrene nekom drugom igraču iz razloga što je Banega izjavio da želi da ostane u Sevilji. On je izjavio da je počastvovan što se takav tim interesuje za njega, ali i da je on, kao i njegova porodica srećna u Sevilji.

Takođe, on je izjavio da je napuštanje Sevilje pre dve godine, kada je prešao u Inter bila ogromna greška i da ne želi da ponovi istu.

Arsenal će morati da odustane od Argentinca, ali možda novi vezni igrač bude baš iz Sevilje. Naime, oni su zainteresovani i za Baneginog saigrača, Stivena Nzonzija, koji je zatražio od Sevilje da ga prodaju. Nzonzi je dosta skuplja opcija, on ima otkupnu klauzulu od 35 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Konte
Wednesday, 04.07.2018
16:20

Prelazak u Inter bio greška... ma nemoj mi reći!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 04.07.2018
19:58

E moj Konte ko da si u zemlju propao, mesec ipo niko ne zna gde si, nijedna izjava, nista...