Euforija, Rafa se vraća na "mesto zločina"! Pojačanja iz snova?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.05.2020.
08:33
Izvor: Sportske.net

Navijači grozničavo isčekuju objavu, hoće li ovo biti leto velikog povratka na sever Engleske?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Navijači Njukasla se nadaju.

Naime "Telegraf" piše da bi novi vlasnici mogli da se okrenu Rafi Benitezu, odnosno da vrate obožavanog trenera na "Sent Džejms Park".

On je otišao zbog neslaganja sa Majkom Ešlijem i jer je par puta prevaren kada je novac za transfere u pitanju, iako se pominju Poketino i Alegri, čini se da bi potez novih vlasnika Saudijaca kupio poverenje navijača.

Bin-Salman i njegov konzorcijum i dalje čekaju potvrdu, ali više nema sumnje, proći će kupovina, oni će klub platiti 300 miliona funti, očekuje se da ulože isto toliko u pojačanja.

Navodno, Benitez već zna dva, Džona Stonsa iz Sitija koji je bio prvo Pepovo pojačanje, ali sada "Građani" žele da ga se oslobode, drugo je Ros Barkli koji nikada u Čelsiju nije uspeo da ponovi partije iz Evertona.

Kazino


Benitez će verovatno tražiti dodatna pojačanja u odbrani, Kris Smoling nije zainteresovan, ali nekoliko slobodnih agenata bi moglo da stigne u klub.

Videćemo koga će "Svrake" pokušati da privuku velikim novcem, da li Artura Vidala, pominje se i da će ponuda otići na adresu Iguaina, koga Juve želi da se oslobodi zbog velikog ugovora. Takođe, još jedan igrač Juventusa, Rabio ima ponudu Njukasla, ali i Arsenala, Saudijci mogu da plate veći ugovor, njegova mama Veronika koja mu je i agent već pregovara sa klubom sa severa Engleske.

Ali, Benitez je svakako neko oko koga se sve vrti, nije teško zamisliti kakvo bi oduševljenje izazvao među navijačima koji nisu prežalili njegov odlazak, iako Stiv Brus nema loše rezultate.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 25.05.2020
10:50

Ove sve sto ste nabrojali, osim mozda Vidala bolje da ostave gde i jesu...propaliteti sve do jednog a jos Benitez.. 😂 💖

avatar
Nemanjici
Monday, 25.05.2020
10:23

Njega ako vratite propadate u najavi

avatar
NikkiCFC
Monday, 25.05.2020
14:22

Benitez je jedan od najboljih trenera na svetu. Zasto ga potcenjuju toliko? Neverovatne rezultate je pravio sa vecinom timova.