Erupcija u Lilu - Tihovali do poslednjeg dana a onda angažovali "kvartet" pojačanja!

Autor: Beta Beta
utorak 31.01.2017.
15:24
Izvor: Beta

Francuski Lil rešio je da iskoristi poslednji dan zimskog prelaznog roka na što bolji način pa je do 15 časova angažovao četvoricu novih igrača.

losc.fr
losc.fr

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Ajaksa Anvar El Gazi (21) potpisao je ugovor na četiri i po godine sa Lilom, saopštio je danas francuski klub.

Lil nije saopštio detalje transfera, a list 'L'Ekip' preneo je da 21-godišnji napadač plaćen sedam miliona evra. El Gazi je bio prvo pojačanje Lila u januarskom prelaznom roku, ali su nakon njegovog potpisa pala još četiri parafa.

"Cilj je da se borim za klub, a golovi će kasnije doći", rekao je El Gazi.

On je odigrao ukupno 98 utakmica za Ajaks i postigao je 23 gola.

Lil ima problema sa napadačima, pošto su u 22 prvenstvene utakmice postigli 21 gol. Klub je 11. na tabeli sa 23 boda zaostatka za vodećim Monakom.

Nakon Anvara El Gazija ugovore su potpisali paragvajski defanzivac Žunior Alonso (23), ofanzivni vezista Monaka Fahres Bahluli (21) i krilni napadač Skenderbega Agim Zeka (18) koji je rođen u Prištini.

Agim Zeka je potpisao ugovor na četiri godine i odmah će biti prosleđen drugom timu u kojem će se pokušati da se dokaže i izbori se za mesto u najboljoj ekipi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke