Epilog sastanka sa Emerijem - trojica mogu da pakuju kofere!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 13.06.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Da li će španski stručnjak uspeti da napravi konkurentan tim naredne sezone?

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Danas smo pisali, Arsenal ima ograničene opcije po pitanju transfer aktivnosti ukoliko se ne otarase nekih igrača, pod time se najviše misli na Mesuta Ozila koji je ovu sezonu odigrao ispod nivoa.

Nemac je jedan od trojice kojima je poručeno da je slobodan u potrazi za klubom nakon odmora. Druga dva igrača su Henrik Mhitarijan i Škodran Mustafi što im je Unai Emeri i lično rekao na sastanku, tvrde ostrvski mediji.

Tridesetogodišnji bivši igrač Borusije Dortmund i Mančester Junajteda nije bio prvi izbor Emerija ove sezone, zabeležio je tek šest golova, početkom godine je imao i velikih problema sa povredom.

Kod Mustafija su stvari očiglednije, nemački internacionalac je konstantno bio na meti kritika. Njegove greške u odbrani "Tobdžija" su koštale kluba sa "Emirata" dosta bodova, pominjalo se interesovanje par klubova iz Serije A za bivšeg igrača Valensije.

Mesut Ozil

Sada je sve na igračima, Ozil među prvima ne mora da ode. Kreativac može ostati u Londonu do isteka ugovora i da prima svoju jaku platu.

Izgleda da se Emeri uzda u želju fudbalera za nastupima na terenu, ali videćemo šta će preovladati - novac ili minuti na zelenom tepihu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 14.06.2019
08:22

Kod Emerija mi se svidja sto ce odmah pravi rezove a ne ko Venger,trpio je neke igrace po nekoliko godina.