Englezi tvrde, nađeno rešenje za Nemanju Matića!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.12.2019.
09:52
Izvor: Sportske.net

Izgleda da broji "sitno" kada je Mančester Junajted u pitanju i verovatno je ovo najbolje rešenje za sve!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Nemanja Matić će izgleda u januaru napustiti Junajted. On je na marginama u klubu, nema šanse da vrati nekadašnji status, a gleda ka bivšem treneru Murinju.

Engleski mediji tvrde da je kontakt uspostavljen da bi Junajted prihvatio da uz novac za Eriksena pošalje i Srbina među "Pevce". Navodno, Portugalac je tražio od Levija da se odluči na ovaj potez, potrebna mu je čvrstina i iskustvo na sredini terena.

Na Eriksena ne računa, jer ne želi da produži ugovor. Ali, pita se i Danac, on odmerava svoje opcije, i dalje se nada Realu, navodno na leto ima i ponudu Juventusa, videćemo hoće li čekati leto.

Postoji i kombinacija u kojoj bi "Đavoli" jednostavno prodali Matića Totenhemu za nešto manje od 20 miliona evra u januaru. Matić ima ugovor do leta, ali klub će mu automatski produžiti obavezu za sezonu kako ne bi otišao bez obeštećenja.

I dalje se pominje Inter, samo, Nemanjima plata je, čini se, preveliki zalogaj za Italijane. A i on je mnogo motivisani, da posle Čelsija i Junajteda, ponovo sarađuje sa Murinjom koji ga je nazvao najboljim čovekom koga je trenirao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 07.12.2019
15:27

Samo bi realno usporavao igru u Tottenhamu.Tottenham je uvjek imao brze i atletski sposobne veznjake i krila kao i kreativne igrace.Murinjo ce pokvariti ovaj tim ako ga bude previse dirao i mjenjao .Poketino je napravio strasan tim koji je potrebno samo povremeno nadogradjivati dobrim igracima .Za Matica je vise Italija da ode u Inter ili mozda Atletico Madrid posto njihov stil igre njemu odgovara.

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
15:08
avatar
Barbosa7
Saturday, 07.12.2019
13:45

Predosjetio sam ovo. Glavu za glavu ili uz max doplatu 10M. Samo da Eriksen ne traži preveliku platu,Matina plata nije ni malo mala izjednačiti Eriksena sa njim a njega pustiti na ljeto da se vrati u Valensiju.

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
10:56

Najboljim čovekom KOJI GA je trenirao, nije Nemanja trener. Sumnjam da bi Totenhem dao Junajteda Eriksena za te pare...