Englezi sumnjiče Pogbu, i dalje se nada, iza svega stoji Rajola?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.09.2020.
11:22
Izvor: Sportske.net

Pitanje je da li ova priča ima realnu podlogu...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

I dalje nema potpisa ugovora Pola Pogbe. Rajola je rekao da pregovori idu sporo i bez "stresa", ali njemu niko ne veruje, posle svega.

Jednostavno, u Junajtedu ga posmatraju kao nužno zlo, nekoga bez koga jednostavno Pogba neće napraviti nijedan korak. Francuzu se automatski produžava obaveza do 2022. Junajted će tu klauzulu iskoristiti, ali ako ne bude novog ugovora, moraće da ga proda narednog leta.

U tome leži problem, mada je pitanje koliko i verovati italijanskim medijima.

Navodno, Pogba se čuo sa Pirlom, bivšim saigračem, čestitao mu postavljenje za novog trenera, nije ni tajna da se novi trener Juventusa nada da će imati Pogbu na raspolaganju.

Ali, ne ovog leta, to je nemoguće, Juventus smanjuje troškove, pandemija im je nanela gubitak od 100 miliona evra. Svakako da bi se eventualnim odlaskom Ronalda otvorilo mesto za jednu veliku zvezdu, a Pogba bi bio dočekan kao heroj u Torinu.

baner

On i ne krije da mu nedostaje svlačionica, iako je igrao bolje posle restarta kada se oporavio, ipak i dalje više komunicira sa nekadašnjim saigračima iz Juventusa, nego sa aktuelnim iz Junajteda.

Englezi ga sumnjiče da oteže kako bi se dokopao leta bez nove obaveze, ali čini se da Juventus nema novca, kao i da moćniji Junajted ove godine može da napravi nešto, što bi se poklopilo sa Pogbinim ambicijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 05.09.2020
14:14

Oterati to što pre.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 05.09.2020
13:26

Mozda naredno leto

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 05.09.2020
11:52

Moze odmah za dz da ide, apsolutno irelevantan lik za klub. Dosta ozbiljnih analiticara ga posmatra samo kao opterecenje za platni budzet, i smatraju da bi Junajted bio u plusu samo da se oslobodi njegovog ugovora, bez centa obestecenja. Eto dokle je sebe doveo i koliko je ikog vise briga da li Pogba ide ili ostaje... To zna i Rajola, zato je prekinuo da se pravi pametan po medijima i sibicari jer je Juve jedini koji ga hoce, a opet nisu ludi da mu daju tu platu...

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 05.09.2020
12:47

Apsolutno se slazem, skroz ne nebitan.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 05.09.2020
14:30

Sta ti rece i osta ziv... pa ti nisi svjestan koliko on marketinski donosi profit