Englezi su hit u Bundesligi, dvojac iz Londona se seli u Nemačku?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.04.2019.
17:41
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih klubova nemačke Bundeslige zainteresovan je za dva engleska internacionalca.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Od kako je Džejdon Sančo eksplodirao u dresu Borusije Dortmund, klubovi iz Nemačke su sve više počeli da gledaju ka Engleskoj u potrazi za pojačanjima.

Bajern je pokušao da dovede Kaluma Hadson-Odoija iz Čelsija, nisu uspeli da se dogovore sa "Plavcima" u januaru, u međuvremenu je mladi fudbaler počeo i da igra pod Sarijem, a uprava je u strahu od zabrane transfera spremna da mu ponudi i kvalitetan ugovor.

Videćemo da li će Bavarci nastaviti sa pokušajima da ga presele u svoje redove, a u međuvremenu bi Čelsi mogao da ostane bez još dva talentovana fudbalera.

Naime, RB Lajpcig, koji je u januaru iz Arsenala na pozajmicu doveo Emila Smit-Roua, pokazao je interesovanje za dva mlada fudbalera "Plavaca", koji igraju na pozajmici u Čempionšipu.

U pitanju su Temi Ejbraham i Mejson Maunt.

Tami Abraham

Visoki napadač blista u dresu ekipe iz Birmingema, postigao je 23 gola na 34 nastupa za Vilu ove sezone i Lajpcig je za njegove usluge spreman da plati čak 35 miliona evra.

Kada je Maunt u pitanju, on je zablistao u dresu Derbija pod palicom Frenka Lamparda, koji tvrdi da će mladi vezista jednoga dana postati igrač svetske klase.

Pitanje je da li u Čelsiju imaju sluha za ova dva mlada igrača, što je Lajpcig spreman da iskoristi.

Planove bi ipak mogla da im pokvari zabrana transfera, jer će Čelsi u tom slučaju pokušati da zadrži što veći broj igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Tuesday, 09.04.2019
02:02

Zasto ne bi dali priliku, ne vidim razlog...Mi kupujemo gore igrace od onih koje imamo na pozajmicama, ne vidim kako Abramovic ne vidi da mu rasipaju novac na propale zvezde i lazne super starove...Abraham je solidan, Mouth je fantastican i nema sumnje da ce napredovati jer ima tek 20 godina, kad njima dodas Odoia, Tomoria i Ampuda jednostavno ne mogu da se ne zapitam koja bu**la vodi transfer politiku u Celsiju, kako mozes da ti jednoj zeni u tako velikom klubu da odlucuje ko ce da ode a ko ostane, nije mi jasno...Imamo minimum 5 igraca koji mogu da postanu klasa, a mi ih saljemo na pozajmice i kasnije prodajemo za po 20ak miliona...

avatar
Anonymous Official
Monday, 08.04.2019
18:03

Dva odlicna mlada fudbalera, rade dobar posao.

avatar
NikkiCFC
Monday, 08.04.2019
18:01

Celsijeva akademija je nesto najace. Ova generacija bolja od Ajaksove 90-ih. Ima da osvojimo LS za 6,7 godina sa 6,7 igraca u timu iz akademije.

avatar
Anonymous Official
Monday, 08.04.2019
19:30

Niti vam je generacija priblizna Ajaxovoj, niti ce ti mladi igraci ostati u Chelsea, vidis i sam da svi zele da begaju.