Englezi podgrevaju, Murinjov naslednik poznat, već ispostavio listu želja, Matić u problemu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 09.09.2018.
10:43
Izvor: Sportske.net

Jasno je da su male šanse da svi ovi igrači završe u Junajtedu, nije problem novac, ali eventualni naslednik ima potpuno drugačije gledanje na probleme koje ima tim.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Novi pritisak na Murinja, i pored pobede pred odmor, niko ne veruje da će se dugo zadržati na klupi kluba. Danas engleski mediji tvrde da čak i ako preživi sezonu, novo lice na klupi "Đavola" se zna, u pitanju je Zinedin Zidan.

Tabloidi su otišli toliko daleko da čak tvrde da je napravljena lista pojačanja uz koje bi Francuz transformisao tim.

Navodno, na njoj su pre svega vezni igrači i to Toni Kros koji bi želeo da napusti Real, Tijago Alkantara i Džejms Rodrigez iz Bajerna, kao i napadač Pari Sen Žermena, Edinson Kavani.

Naravno, neće svi oni stići u Mančester, ali priča se da bi Zidan želeo da izvuče najbolje iz Pogbe i da smatra da upravo novi igrači u veznom redu to garantuju, što bi moglo da znači da bi i mesto Nemanje Matića bilo pod upitnikom.

Sa druge strane teško je videti da bi Real prodao Kolumbijca kome pozajmica ističe na kraju ove sezone, ali bi sa Krosom situacija mogla da bude drugačija, ako Lopetegi nastavi da podmlađuje ekipu.

Izveštaji ne pominju promene u odbrani, izgleda da Zidan ne smatra da je to glavna boljka Murinjovog Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 09.09.2018
15:27

Rodrigez nije igrao kod njega u Realu zasto bi igrao ovdje?

avatar
NikkiCFC
Monday, 10.09.2018
01:03

I Matic samo kod Murinja moze da igra prvu postavu.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 13.09.2018
14:02

Igrao je pod povredom pola sezone, imao je operaciju sta ti ocekujes da odmah leti po terenu? Nemoj ti puno da brines za Matica on ce se veoma brzo vratiti na svoj nivo

avatar
RIP-chechk
Sunday, 09.09.2018
15:17

Kad napisete tabloid ne pisite izgleda da ZIdan smatra, vec da tabloid smatra. Pa tabloid znaci lazna vest. Ok razumem da se to cita i sve, ali to su lazne vesti.

avatar
Аполо
Sunday, 09.09.2018
14:04

Sve ovo lepo zvuci ali prvo i osnovno, pitanje je koliko je tacna informacija da dolazi Zidan, a ako dodje nije sporno da ce renovirati tim jer deluje za razliku od Murinja da ume izvuci maksimum iz igraca, dok posebni samo zna baciti gomilu para na igraca koji ce mu ili grejati klupu ili nece igrati ni na 30% svog potencijala.

avatar
Mad Max
Sunday, 09.09.2018
13:22

Пре ће Реал пустити Модрића него Кроса. Крос је иначе увек изјављивао да је Мадрид град из снова и да хоће да заврши каријеру у Мадриду где планира и да настави да живи. Какав Манчестер.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 09.09.2018
11:22

Gluposti , 'Sun' i snovi :)

avatar
Don Carlo
Sunday, 09.09.2018
10:53

ma da, prodacemo krosa a modric ide u penziju za godinu, dvije, igracemo bez veznog reda :D