Emerijeva lista, desetorica za snažan Arsenal!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2019.
11:50
Izvor: Sportske.net

Unaj Emeri ima veliku listu želja, da li će Arsenal biti jači naredne sezone?

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Svi su očekivali da Unaj Emeri napravi nešto novo u Arsenalu, ali se to još uvek nije desilo. Ekipa se nije plasirala u Ligu šampiona kroz Premijer ligu, ostaje još velika šansa da se u finalu Lige Evrope savlada Čelsi i da se na taj način dođe do najelitnijeg evropskog takmičenja.

Ta pobeda će biti ključna u formiranju tima za narednu sezonu.

Ko je sve meta?

Emeri prati tridesetak igrača, a mediji su izdvojili prvih deset na njegovoj listi.

Prvi je Vilfrid Zaha, fudbaler Kristal Palasa koji je nosilac igre tog tima, igra sve bolje, izgleda kao i da je smirio glavu, pa nije isključeno da Arsenal plati traženih 80 miliona funti.

Hakim Ziješ je drugi, Marokanac je proglašen za najboljeg igrača Ajaksa u prethodnoj sezoni u paklenoj konkurenciji, vredi oko 25 miliona funti i Arsenal je za sada na pol poziciji da ga dovede.

Defanzivac Gremija, Valter Kaneman, novo je potencijalno pojačanje Arsenala. Radi se o fudbaleru iz Argentine, veoma snažnom, ali Arsenal će imati veliku konkurenciju u vidu Sampdorije i Intera koji ga takođe žele. Vredi oko 10 miliona funti, a Arsenal je ponudio pola miliona više. Gremio je na potezu.

Kostas Manolas je odavno već meta Arsenala, ali je i dalje član Rome. Arsenal želi ovoga puta više nego ikada 27-godišnjeg Grka, ali ga želi i Juventus.

Napadač Lorijena, Aleksis Klod-Moris, mogao bi da bude pojačanje Arsenala. Želi Emeri rezervu Obamejangu i Lakazetu za narednu sezonu, slao je skaute nebrojano puta na utakmice Lorijena i spremio je sada ponudu od 9 miliona funti.

O defanzivcu Vilijamu Salibi smo vam pisali, radi se o štoperu Sent Etjena koji je u velikom razvoju, ima 18 godina i vredi 25 miliona funti.

Od golmana, dvojica su u igri, to su Kejlor Navas i Neto, golmani Reala i Valensije koji bi mogli da budu u igri kao zamena za Čeha.

Ne smemo zaobići ni Karaska koji briljira u Kini, kao ni Pepea koji je na listi, ali koji je nerealna meta.

Da li je realno da neko od pomenute desetorice zaigra za Arsenal?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Wednesday, 22.05.2019
01:58

Zijah i Karasko su ono sto im treba i naravno stoper, Manolas bi bio pravi izbor...

avatar
tomi selbi
Tuesday, 21.05.2019
16:16

Arsenal bi trebao da se fokusira na igrače poput Zijeha, Manolasa, Aldervejleda itd...tj. na one koji imaju, za današnje prilike, nešto niže klauzule (25-30m )

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 21.05.2019
15:20

Navas je otisao iz Reala jer je bio drugi golman. Zasto bi dosao u Arsenal gde se Leno sasvim solidno pokazao i sigurno ce biti prvi izbor ?

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Tuesday, 21.05.2019
14:49

Zaha, Manolas i moguce ovaj Neto. Kejlora nece sigurno, jer covek zeli da igra u prvih 11 kao i Leno koji se dokazao. Za Neta je moguce da ce stici. Ali voleo bih da vidim Zahu sa Aubameyangom i Lakazetom u napadu zaista. Takodje na ovoj listi nisam video nekog od veznih igraca kao zamenu za Ramzija. Rabio bi bio dobar potez, jer je dzabe i onda mozes da mu ponudis jaku platu i mesto startera u sadasnjem Arsenalu. Prodati Mustafijai Elnenija. Takodje price da treba prodati Mikija i Ozila su besmislice. I ja sam jedno vreme bio tog misljenja, a onda sam shvatio da mi i onako izvan startne nemamo neko iskustvo i preteran kvalitet koji bi nadomestio njihov odlazak. Nadam se ovim pojacanjima ako osvojim LE naravno. COYG!

avatar
RocknRolla
Tuesday, 21.05.2019
13:13

Pisete mesecima kako Arsenal ima 50 eura za pojacanja a sad planiraju da potrose jedno 150,200 miliona.Zasto nas lazete?

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 21.05.2019
12:47

Gde ce dati 80 mil za Zahu kad se stalno pise da nemaju para? Realnije resenje Zijes.

avatar
Kico14
Tuesday, 21.05.2019
12:34

Manolas, Umtiti, Zaha i Zijes ili Fekir. 4 paklena igraca za relativno smijesan novac. Manilas i Zijec za 60m.

avatar
RocknRolla
Tuesday, 21.05.2019
17:32

Kico druze,to bi ispalo jedno bar 200 miliona. Ne vidim u kom svetu su te pare smesne pa cak i za one koji ih imaju.

avatar
Kico14
Tuesday, 21.05.2019
19:45

Pa brate Manolas i Zijes imaju klauzule ukupno 60m. Umtiti je sada dostupan za 50m i Zaha 60m. Ako osvojimo LE bice veci budzet za pojacanja, plus od prodaje igraca kao i to sto se oslobadjaju plate ekolicini igraca kojima istice ugovor. Al sve zavisi kakva ce politika biti.