Emeri ima plan, ovo bi bio mnogo bolji Arsenal!

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.05.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net

Čitava strategija zavisi od jedne utakmice.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Arsenal ima još jednu priliku da se plasira u Ligu šampiona od čega će umnogome zavisiti i strategija na tržištu ovog leta.

Protivnik u finalu Lige Evrope jeste Čelsi koji je već obezbedio plasman u najelitnije evropsko takmičenje, ali sigurno da motiva neće manjkati.

Unai Emeri neće imati previše novca na raspolaganju, pa će morati da raspolaže s njim pametno osim u slučaju da prihod ne dođe od prodaja nekih od igrača.

Prioritet je odbrana, deo tima kojim su navijači ubedljivo najnezadovoljniji, Košćelni će najverovatnije otići iz kluba, a kao njega zamena spominje se Samuel Umtiti kojeg Barselona ne bi pustila za manje od 60 miliona evra.

Takođe, kao rešenje na levom beku spominje se Nikolas Taljafiko iz Ajaksa, ali je to na dugačkom štapu.

Odlaskom Remzija i sredina će doživeti velike promene, stidljivo se spominju imena Džejmsa Rodrigeza i Adrijena Rabioa, međutim trojica fudbalera se čine kao realnija rešenja.

Adrijen Rabio

Prvo je Suso iz Milana, "Rosoneri" ne mogu da pariraju Englezima kada su u pitanju finansije, a potreban im je i dodatan novac kako bi ispeglali račune pred UEFA.

Romin Čengiz Under je i dalje u centru pažnje Arsenalovih skauta, a navodno je i velika želja samog Emerija koji bi tako dobio sjajnu opciju u napadu na duži niz godina.

Interesantno, Arsenal želi i jedno "domaće" rešenje, više o tome možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
alligatorfhouse coyg
Friday, 24.05.2019
13:58

Da prodaju samo one albance i Arsenal ce da procveta..

avatar
Колатерална Штета
Friday, 24.05.2019
13:22

U odbrabi bi mogli dovesti Manolasa iz Rome pa da napravi štoperski par koji se već dobro poznaje i koji su odigrali do sad sigurno 30ak utakmica zajedno

avatar
Lazar Mandic
Friday, 24.05.2019
11:41

Manolas ili Umtiti, a najbolje obojica... Sredina Rabio, ofanzivno ili Rodrigez ili Zaha, a Chengiz u napadu kao alternativa i sveza krv! To je skupa ako uzmemo oba defanzivca tipa 200 miliona, ali sa tim pojacanjima bi bili i vise nego jak tim!