"El Tigre" na novom zadatku!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.06.2018.
20:02
Izvor: Sportske.net

Iskusni Kolumbijac bi ovog leta mogao da promeni sredinu.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Galatasaraj je prekinuo višegodišnji post i okitio se titulom prvaka Turske, sada je došlo vreme da se pakuje ekipa za narednu sezonu i napore u Ligi šampiona.

Po svemu sudeći klub će napustiti najbolji strelac Bafetimbi Gomis, koji je u sezoni za nama postigao čak 29 golova u turskoj Super Ligi.

Bivši napadač Liona, Svonsija i Marseja se najverovatnije seli u Kinu, gde će dobiti platu od čak 10 miliona evra godišnje.

To u Istanbulu ne mogu ni izbliza da izjednače, te će se odreći njegovih usluga i okrenuti se angažovanju najboljeg strelca francuskog vicešampiona Monaka, Radamela Falkaa.

Kolumbijac je nakon dve dobre sezone u Monaku izjavio da je spreman za novi izazov, odmah se u priču uključio Milan, ali "El Tigre" nije zagrejan za opciju da karijeru nastavi na "San Siru", kako "Rosoneri" neće igrati Ligu šampiona.

Galatasaraj to može da mu ponudi, a pored toga mogu da mu ponude i priliku da se domogne trofeja u turskoj Super Ligi, što bi bio lep dodatak kolekciji 32-godišnjeg napadača.

Nije poznato koliko bi Monako tražio za njegove usluge, kao ni koliku platu Falkao zahteva od novog kluba, ali Galatasaraj ima ideju, videćemo da li će moći da je sprovede u delo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR
Friday, 15.06.2018
16:52

Steta za Monako, tek nekako naprave ekipicu a onda ih veci klubovi rasformiraju i opet sve iz pocetka, vec su ovog ljeta izgubili fabinja i lemara, vjerovatno i sidibe odlazi a evo vec sad i Falkao bice tesko opet naci igrace koji ce zamijenit ove predhodne...Al vec 4-5 sezona se dobro snalaze a samo da nabrojim neke za koje su uzeli silne milione James Karasko, Marsijal, Kurzava, Bernardo Silva ,Bakajoko , Mendi, Mbape , Fabinjo Lemar ..ima ih zaista dosta al zamislit da su ostali svi Monako bi bio u top 3 najjaca evropska kluba...Mal grad a lijep izgleda da se igraci brzo zasite toga a i povuku ih pare i sigurno veci izazovi, Monako skoro da nema navijaca jer grad je ima cini mi se 30 k ljudi mozda grijesim a kapacitet stadiona je 19 hiljada...to je ta razlika