"El Pistolero" ostao bez municije, Barsa traži novu "devetku", ovo su mete!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.09.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Izgleda da neće postajati bolji, što je normalno s obzirom na godine, ali da li Barsa može da ga zameni na pravi način?

Beta/AP Photo/Andrea Comas
Beta/AP Photo/Andrea Comas

Povezane vesti

Izgleda da se neočekivan problem pojavio u Barseloni.

Luis Suarez je daleko od nekadašnje forme, ima problema sa leđima, mnogi kažu i sa težinom, a španski mediji smatraju da je odigrao svoje najbolje dane.

Urugvajac će na zimu napuniti 32 godine i sve su češće glasine da Barselona mora da nađe pravu zamenu.

Jasno, "El Pistolero" uz sebe ima najboljeg prijatelja u timu Mesija, koji se mnogo pita, ali to ne sprečava medije da objavljuju informacije o metama Katalonaca.

Naravno, zamena je trebalo da bude Grizman koji je ostao u Atletiku iako je bilo sve dogovoreno da stigne na "Kamp Nou", pa sada Katalonci znaju da moraju da dovedu igrača svetske klase.

Izdvojila su se dva imena, jedan je Hari Kejn, ali to je teška meta, sigurno bi bilo potrebno više od 200 miliona evra da nateraju Danijela Levija da sedne za pregovarački sto.

Drugi je Roberto Firmino iz Liverpula.

No, pitanje je mogu li ponovo da ugrabe jednog od najboljih igrača Redsa, Firmino ima čvrst ugovor, Barsa bi bila izazov, čak u Engleskoj kažu da Klopu ne bi bio problem da ga zameni.

Kao opcija za Barsu pominje se i Timo Verner koga želi i Real, a s obzirom na odnose sa Mesijem, to da Mauro Ikardi bude nova Barsina "devetka" je nemoguće, iako je Maurito bio polaznik "La Masije", mada nikada nije dobio šansu u prvom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr Tixma
Tuesday, 25.09.2018
01:36

Mauro Ikardi je izbacen iz La Masije, zbog nedolicnog ponasanja. To je prvenstveni razlog zasto nece doci u Barsu. I da ima, i da nema Mesija. A ovi sto kazu da Mesi ne sme da se pita, pa sto ne bi smeo? Mislim da je potpuno logicno konsultovati legendu kluba i glavnog igraca. Pa on ce sa njim igrati, njegov stav treba da se zna. Nema tu nista lose. Kejna otpisite odmah, a Firmino za 150, mozda. Mislim da je i to nemoguce, pa i taj Liverpul je ponovo ozbiljna evropska ekipa, a nece sigurno da postanu Barsina filijala. To jeste najrealnija meta, ali morala bi Barsa da se prilicno istrosi.

avatar
conecorleoneRM
Monday, 24.09.2018
16:47

Barseloni bi dobro legao federico chiesa jer je univerzalan igrac,moze da igra laznu devetku a moze i rwf a da mesi udje u sredinu napada. Decko je neverovatan potencijal,ima odlican pas,kreatorske sposobnosti na visokom nivou i dobru zavrsnicu,svakako buduca zvezda gde god igrao.

avatar
No rules
Monday, 24.09.2018
15:36

Da je dobar fudbaler kao sto je prevarant, bio bi no1.

avatar
Red blood
Monday, 24.09.2018
14:12

Sudeci po onome sto Klop izjavljuje,cini mi se da je u tom napadackom trojcu,Firmino nezamenljiv.Liverpul ne zeli da ga proda ni po koju cenu,ali nisu zeleli ni Suareza ni Kutinja.Postoji samo jedan scenario po kom bi Firmino presao u Barsu.Onaj oprobani.Transfer zahtev..odbijanje igranja za Liverpul..nekoliko meseci natezanja..i onda transfer.Nesto ne verujem u takav rasplet,ali..ruku na srce,nisam verovao ni da ce Kutinjo to uraditi..Nadajmo se da je Bobiju lepo tu gde jeste..

avatar
Tata Messi
Monday, 24.09.2018
14:08

Tesko ce biti bilo koga od navedenih dovesti,ali kad bih mogao birati to bi bio Icardi

avatar
Antihepi
Monday, 24.09.2018
13:59

Фирмино у Барси,е то бих волео да видим!

avatar
Barca4ever
Monday, 24.09.2018
13:15

Vilian Hose majstor.

avatar
_mladenq
Monday, 24.09.2018
13:06

Na stranu to sto je sto se tice fudbalskih vjestina odavno na nivou maskote, on igra toliko prljavo i bijedno da je to za ne povjerovati. Samo gleda da nekoga udari na kvarno, da isimulira nesto, da je neke fudbalske pravde nakon svakog meca sto odigra bi dobio suspenziju nakon sto neki nadlezni organi analiziraju sta on sve radi na terenu.

avatar
NikkiCFC
Monday, 24.09.2018
18:07

Savrseno se takav uklapa u Barselonu.

avatar
_mladenq
Tuesday, 25.09.2018
16:42
avatar
scofield
Tuesday, 25.09.2018
02:19

Tako je. Mada ja mislim da je on bolestan.

avatar
Садио Ма(ли)не
Monday, 24.09.2018
12:54

Ово за Фирмина?У Ливерпулу кажу да Клопу не би био проблем да га замјени??? Није то гранде капитано Хендерсон, Фирмино је јако важан играч за Ливерпул и уз то Клоп га обожава. Тако да би итекако био проблем да га замјени уколико би се Ливерпул држао и даље овог система у ком слабо ко може да игра нападача овако као Фирмино. Од продаје нема ништа, јак уговор, воле га навијачи и из много тога се види да и он воли клуб!

avatar
Gaucho10
Monday, 24.09.2018
12:30

Pistolero kao da nikada nije krocio na teren.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 24.09.2018
11:04

Odlazak Nejmara koliko god da je u datom momentu delovao logicno - ide za ogroman novac negde da bi se dokazao sam i izasao iz senke Mesija - sve je smesniji. Pokazalo se da je njegov ostanak zapravo mogao da mu donese mnogo vise jer Barsa ne bi besomucno kupovala zvezde vec samo igrace koji bi igrali za Neja i Mesija a on bi dobio jos vise prostora zbog ovoga i tako. Pogresi covek pa se odere koliko je pogresio.

avatar
scofield
Tuesday, 25.09.2018
02:21

Sta je pogresio? Uzima nenormalne pare u Parizu, uz Mesija ima najbecu platu na svetu, zajebava se u Francuskoj ligi. Sta ga briga. Sta ti znas dal je on pogresio ili ne.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 25.09.2018
16:40

Pa osnovni ciljevi su bili zlatna lopta i izlazak iz mesijeve senke. Ni jedan nije ostvario. Para je vec imao da kupi celu drzavu, popularnost takodje, nije bio u manastiru tako da se zajebavao i do sada. Samo je napravio iskorak unazad od ozbiljnog kandidata za bajboljeg na svetu do cirkuzanta iz neke leve lige