Egzodus u Lisabonu, Srbi među prvima na izlaznim vratima!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.11.2019.
17:54
Izvor: Sportske.net

Čistka na "Lužu".

Beta/AP Photo/Pedro Rocha
Beta/AP Photo/Pedro Rocha

Povezane vesti

Trener Benfike Bruno Laž je na početku sezone izrazio želju za nešto kraćim rosterom od onog koji je imao na raspolaganju, kako se u prvom timu Benfike u ovom trenutku nalazi 30 igrača.

Veliki broj igrača je "prerastao" B tim, pa je priključen prvom, a uprava kluba iz Lisabona će u januaru pokušati da ispuni želju svom šefu struke i skrati mu roster.

Portugalski mediji tako prenose da je pet igrača na izlaznim vratima kluba, a među njima su i srpski reprezentativci Andrija Živković i Ljubomir Fejsa.

Uz dvojicu srpskih fudbalera, Benfika će u januaru pokušati da proda i Hermana Kontija, Andreasa Samarisa i Kaja Lukasa.

Živković i Konti nisu upisali nijedan nastup ove sezone, Fejsa je odigrao pet mečeva, Samaris i Kajo Lukas su po šest puta poneli dres "Orlova" ove sezone.

Pisalo se već o interesovanju Evertona za Andriju Živkovića, videćemo gde će Fejsa nastaviti karijeru, kako je izgleda došao kraj njegovoj epizodu na "Lužu".

Fejsa je dugi niz godina bio nezamenjiv u prvoj postavi Benfike, čini se da su ga povrede dovele do toga da praktično bude na transfer listi, ali je nesumnjivo da poseduje veliki kvalitet i iskustvo, pa je isto tako jasno da će veliki broj klubova pokazati interesovanje za njegove usluge, videćemo gde će nastaviti karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke