Egzodus na "Libertiju", odlazi i najbolji!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.05.2018.
16:43
Izvor: Sportske.net

Proglašen je za najboljeg igrača u sezoni koju navijači neće pamtiti po dobru, ali uprkos tome što se istakao i što je dobrim partijama kupio navijače, želi da ide.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

"Labudovi" su od starta bili među najlošijim timovima PL, krajem 2017. godine je ceh platio Pol Klemen, a njega je nasledio Karlos Karvaljal.

Portugalac je na kratko podigao ekipu, ali Svonsi je imao očajan finiš i to ih je koštalo elitnog ranga.

Naredne sezone će se na "Libertiju" igrati Čempionšip, a veliko je pitanje i ko će trenirati ekipu, ali i kako će izgledati.

Lukaš Fabijanski je bio možda i jedina svetla tačka Svonsija ove sezone, često je bio briljantan, ali jednostavno nije mogao da pomogne ekipi koja je postigla samo 28 pogodaka.

Proglašen je i za najboljeg igrača ekipe u nedavno okončanoj sezoni, sa suzama na licu je završio 38. kolo, ali izgleda da naredne sezone neće braniti za velški klub.

Iako ima još godinu dana ugovora sa Svonsije, 33-godišnji čuvar mreže želi da promeni sredinu, kako bi nastupao na najvišem nivou.

Velšane je već napustio Korejanac Ki Sung-Jueng, kao i Anhel Ranhel, koji se povukao iz aktivnog igranja fudbala.

Najverovatnije će ostati i bez Alfija Mosona, kako se talentovani štoper našao na radaru Vest Hema i Totenhema, ali će za njega makar moći da uzmu solidnu količinu novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke