E sada je red na Kristal Palas...

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 15.08.2016.
16:38
Izvor: Sportske.net

Prodali su jednog od svojih najboljih igrača, sada je vreme za kupovinu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Janik Bolasi je pre četiri godine stigao na "Selhurst", u transferu vrednom 350 hiljada funti iz Bristol Sitija.

Sada je prešao na "Gudison", a Kristal Palas je na ime obeštećenja dobio 25 miliona funti (može da naraste i do 30 miliona).

Dakle, londonski "Orlovi" su dobro zaradili na Bolasiju, te je sada vreme i da se taj novac potroši.

Kao što je i najavljivano, ta suma bi mogla da ode na adresu Liverpula, za usluge njihovog napadača Kristijana Bentekea.

Iz uprave kluba sa "Enfilda" navodno zahtevaju više novca, tačnije onoliko koliko su u Belgijanca uložili minulog leta (32,5 miliona funti), ali je realno očekivati da se ekipe na kraju dogovore, kako je Palasu neophodan jedan napadač, dok Benteke jednostavno nije u planovima Jirgena Klopa.

Kristijan Benteke

Ekipu koju sa klupe predvodi Alan Pardju uskoro će najverovatnije napustiti i Mile Jedinak, koji će prema poslednjim informacijama karijeru nastaviti u redovima Aston Vile. Taj transfer bi trebalo da se realizuje u narednih nedelju dana.

Pardju je prema pisanju "Gardijana" od uprave zatražio zamenu i za njega, a to bi mogao da bude fudbaler sa kojim je popularnii "Pards" već sarađivao.

U pitanju je sjajni vezista Njukasla Musa Sisoko.


Francuz je na "meti" i madridskog Reala, koji nikako da pošalje ponudu za njegove usluge, te se može zaključiti da im je on poslednja opcija.

Madriđani sada "jure" Vajgla, čak je poslata ponuda i za Alabu, te bi Palas mogao da se okoristi od prevelikog "otezanja" Madriđana, kada je vezista Njukasla u pitanju.

Britain Soccer Premier League

Dakle, sa Sisokom u "vezi" i Bentekeom i napadu, Palas bi bio itekako ozbiljna ekipa.

Podsetimo da su u redove ovog tima iz Londona do sada stigli Stiv Mandanda (Marsej), Džejms Tomkins (Vest Hem) i Andros Taunsend (Njukasl).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola1990
Monday, 15.08.2016
17:56

Iako je Moussa Sissoko u posljednjih par dana govorio kako bi bilo teško odbiti Real (takođe su i mnogi mediji prenosili da je Real zainteresovan za igrača), Marca prenosi da igrač nikad nije bio u planovima kraljevskog kluba. Izvori bliski klubu su potvrdili da se klub ne zanima za igrača i da je laž sve što prenose mediji.

avatar
NEMANJA RM
Monday, 15.08.2016
22:20

Da predje u Kristal Palas doticni bi pricali da je odbio Real,komedija.

avatar
Nikola1990
Tuesday, 16.08.2016
18:25

Prava komedija. Jos ove vesti koje mozes samo ovde da nadjes i nigde drugde. Koj bre Sisoko...

avatar
chaki
Monday, 15.08.2016
17:41

Ovo ako ne prihvate iz liverpula ludi su,i da uzmu Rodrigeza za levog beka kad ga vec niko nije kupio...

avatar
The KING(guapo)
Monday, 15.08.2016
17:08

Kristal Pala ima odlicnu ekipu,samo treba da pronadju klasnog trenera,Pardiju se slepa na volseban nacin godinama u PL njegovo trenersko znanje je tu oko 15.mesta istog sam misljenja za Hjuza,a onaj mali iz Bormuta je najtalentovaniji engleski trener zanjih 20.god,zasluzuje ozbiljan PL klub.

avatar
Kralj Stiven
Monday, 15.08.2016
16:55

Ako ponude toliki novac za Benteka treba odma prihvatiti i sve dati na novog levog beka.Benteke bi vratio formu u Palasu,Liverpul bi zakrpio najvecu promaju ikada tako da bi svi bili i vise nego zadovoljni :D

avatar
(anti)talentovan lik
Monday, 15.08.2016
17:15

Ako Klop ne dovede lijevog beka ima da se ubijem, strasno da je Moreno pola utakmice u tripu da je lijevo krilo. Ako dovedemo npr. Hektora, ja bih volio da vidim Morena bas na tom lijevom krilu.

avatar
Kralj Stiven
Tuesday, 16.08.2016
18:58

Hektor bi bio savrseno pojacanje ili Rodrigez,ali to je ipak nemoguca opcija bez LS.

avatar
chaki
Monday, 15.08.2016
18:19

Dobar je Moreno igrac samo mu defanziva slaba,sto ti kazes na levom krilu bi bio odlican,ima dobar prodor i centarsut ali je na tom mestu guzva...

avatar
Normal one
Monday, 15.08.2016
17:57

Ako se Klop odluci za levog beka:Rodrigez je najbolja i najskuplja opcija,Hektor najrealnija I najpouzdanija u defanzivi,Dzetro Vlijams najveci rizik (zbog defanzive).U svakom slucaju bilo kog od njih mozemo da kupimo za pare od Bentekea.