Džerard odbio ponudu da se vrati u Premijer ligu!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.07.2019.
17:58
Izvor: Sportske.net

Legenda Liverpula nije htela da nasledi nekadašnjeg šefa.

Epa/Robert Perry
Epa/Robert Perry

Povezane vesti

Stiven Džerard je tek jednu sezonu u trenerskom angažmanu a već ima ponude za povratak u Englesku i to od kluba iz najjače lige. Međutim, glatko ih odbija.

Prema pisanju engleskog Mirora Majk Ešli, vlasnik Njukasla, je ponudio mesto prvog stratega "Svraka" proslavljenom igraču Liverpula, ali popularni Stivi Dži ima samo jedan cilj a to je da od Rendžersa napravi konkurentan tim za narednu sezonu škotske Premijer lige.

Tako je legenda "Redsa" odbio da nasledi nekadašnjeg mentora Rafu Beniteza na vrućoj stolici na "Sent Džejms Parku". Sledeći izbor kontroverznog vlasnika je navodno Patrik Vijera, ali se očekuje da će i sadašnji trener Nice odbiti ponudu.

Rafael Benitez Njukasl

Iskustvo Beniteza sa vlasnikom Njukaska je izgleda upozorilo mnoge trenera, čak su navodno i verni navijači "Svraka" u velikom broju otkazali svoje sezonske pretplate za utakmice svog voljenog tima kako bi pokazali šta misle o Ešliju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 08.07.2019
18:25

Niko nije lud da radi za eslija... A stivi nek se kali s rendzersima, pa jednog dana znamo gde ga cekamo :) jedino idealnije mesto za kaljenje bi bio ironicno seltik, al rendzers je next best thing, mora vise da se muci da bi bio uspjesan.

avatar
lpool
Monday, 08.07.2019
18:20

Pametan potez, ovi mucenici ispadaju 100 %