Džentlmenski sporazum Altetika i Barse, evo kada će se znati sve o Grizmanovoj budućnosti!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.03.2018.
16:51
Izvor: Sportske.net

Poznato je da je Francuz velika želja uprave katalonskog kluba, prema najnovijim informacijama, sve je na samom fudbaleru.

EPA-EFE/RAUL CARO
EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Antoan Grizman je velika želja Barselone i to nije tajna.

Često se u poslednjih par meseci pisalo o njegovom prelasku na "Kamp Nou", pojedini mediji su prenosili i kako je sve gotova stvar, ali Atletiko ne želi tek tako da se odrekne svog najboljeg igrača.

Naime, uprava kluba iz Madrida je otpočela razgovore sa Grizmanom, u nadi da će uspeti da ga ubede da ostane u klubu i nakon tekuće sezone.

U klubu ne žele više da slušaju glasine o njegovom odlasku, kako smatraju da to remeti njegovu koncentarciju i generalno ostavlja negativan efekatn na Francuza.

Čelnici "Jorgandžija" su kontaktu sa Grizmanom i njegovim predstavnicima, kako bi videli da je spreman da odradi svoj ugovor, a čak su spremni da mu ponude i novu saradnju, sa boljim finansijskim uslovima i većom otpusnom klauzulom.

Prema navodima španskog lista "AS", prve reakcije francuskog reprezentativca su pozitivne.

Atletiko je svom ponajboljem fudbaleru čak obećao i da će u slučaju da odluči da ostane na "Vanda Metropolitanu" dovesti četiri fudbalera svetske klase, kako bi pojačali redove ekipe pred narednu sezone.

Ali to nije sve čime se Madriđani bave ovih dana, oni takođe obavljaju razgovore i sa Barselonom u vezi Grizmana, žele da vide kakav je njihov stav.

Iz katalonskog kluba priznaju da su zainteresovani, ali da neće preduzimati nikakve korake iz poštovanja prema Altetiku, ali da žele da budu prvi obavešteni u slučaju da Grizman izrazi želju za promenom sredine.

Sam Francuz je nedavno o svojoj budućnosti govorio i za medije, a otkrio je i kada će se znati da li ostaje u Madridu.

"Da li ostajem u Atletiku ili ne, to mora biti odlučeno pre nego što odem na Svetsko prvenstvo. Želim u Rusiju mirne glave. Za sada sam dobro, želim da osvajam trofeje i mislim da to mogu da uradim sa ovim timom. Takođe, imam još puno toga da naučim od Simeonea", izjavio je Grizman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 27.03.2018
11:33

Jos ne mogu da shvatim zašto su prodali Karaska?A Grizman je pametnije da ostane u ATM-u nego da predje u Barsu i sedi na klupi.

avatar
Loord Bobinjoo!
Monday, 26.03.2018
22:00

Grizman prop'o :D

avatar
NikkiCFC
Monday, 26.03.2018
21:51

Ovaj ako ostane u Atletiko definitivno prso.

avatar
Povratak_Otpisanih
Monday, 26.03.2018
20:18

Nikola prenosi vijesti sa 90min i sve ok!

avatar
REDsYNWA
Monday, 26.03.2018
18:44

Realno,dugo nisu doveli top klasu sem sto su vratili costu mislim nije im ni takva politika bila,u bekove nisu ulozili jos od juanfrana i felipea a obojica su odavno bila za menjanje.Sa dva dobra beka i neka dva krila posto igraju tu formaciju da saul i koke konacno mogu da igraju veznjake centralne oni bi bili strasan tim.Nije mi samo jasna prodaja karaska a dovodjenje vitola ..glup potez i bacanje para ..Ajde levo su imali i karaska i gaitana da kazes da je ta pozicija bila pokrivena ali desno nisu imali krilo nikada jedino je saul pokrivao to.

avatar
Žan-Žak Ruso
Monday, 26.03.2018
17:53

Ostani druže, kakva barsa, real i slični bakrači, Atletiko je zakon!!!

avatar
Marko HM
Monday, 26.03.2018
17:38

Za svako poštovanje. Retki su ovakvi igrači.