Džeko prelomio, ostala dva problema!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.04.2019.
11:26
Izvor: Sportske.net

Jedno je, čini se, sigurno.

Epa/Simone Arveda
Epa/Simone Arveda

Povezane vesti

Edin Džeko, kako stoje stvari, igra poslednju sezonu u dresu Rome.

Rešio je iskusni napadač da promeni sredinu i za sada su dve opcije u igri, jasno je i šta napadač iz BiH preferira.

Naime, za bivšeg fudbalera Volfsburga i Sitija interesovanje su pokazali milanski Inter i Vest Hem.

Utisak je da je napadač više zagrejan za opciju da ostane u Italiji i pojača "Neroazure", ali postoje određeni problemi.

Džeko je naime spreman da spusti primanja na 4,5 miliona evra i potpiše ugovor na dve godine sa "Neroazurima", ali prvi problem je obeštećenje koje "Vučica" zahteva.

Oni traže 15 miliona evra, što sasvim sigurno nije mnogo za napadača njegovog iskustva i kvaliteta, ali Inter to za sada nije spreman da ponudi.

Drugi problem je Maurito Ikardi, čija je sudbina na "Meaci" neizvesna i "Neroazuri" neće kretati po novog napadača, sve dok ne razreše situaciju Argentincem.

Sa druge strane, za razliku od Intera, Vest Hem je spreman da plati Romi 15 miliona evra na ime obeštećenja za usluge iskusnog napadača, ali sam fudbaler bi radije ostao u Italiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Interista90
Thursday, 18.04.2019
15:37

Ne bi prodao Ikardija a doveo Dzeka sa skoro 34 godine kao zamenu nikada, to samo moze da uradi interova uprava, ali znam da su to gluposti i da od toga nema nista, i da ce Ikardi da ostane..

avatar
Pravi romanista
Thursday, 18.04.2019
11:38

15 miliona je nista, druga je stvar sto bi Inter da ga kupi za 5, to su sitne pare za igrace njegovih kvaliteta i iskustvo koje bi dao drugim napadacima, pre svega Lautaru..Roma ce ga prodati najverovatnije, zato su tu i gde jesu..Supermarket krece 1 juna, pa izvolte

avatar
As Roma 1998
Thursday, 18.04.2019
15:59

Polako druze nemoj da se nerviras.Tacno je da se prodaju najbolji.Mada Roma se uvek vracala jos jaca.Nije valjda da si zaboravio kad se borila za opstanak u Seriu A pre par godina?Jasno je da Roma ne moze da proda skupo igrace kao Real ili Liverpool ali tako je kako je.Opusti se i Daje Roma

avatar
Pravi romanista
Friday, 19.04.2019
02:37

Sa takvom transfer politikom necemo daleko, jer Milan, Inter i Napoli se samo nadogradjuju, ako kojom srecom obezbedimo ls ove godine, sledece tesko, ako ne izborimo ovde, sledece nemoguce. Ne nerviram se, samo kritikujem :D