Džeko dogovorio povratak na Ostrvo?

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.04.2019.
11:24
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac BiH blizu povratka u Premijer ligu.

Epa/Simone Arveda
Epa/Simone Arveda

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Edin Džeko se dogovorio sa Vest Hemom.

Iskusni napadač ima ugovor sa Rimljanima do 2020. godine, sve češće se pominje da bi mogao da promeni sredinu, a pored "Čekićara" interesovanje za fudbalera iz Bosne i Hercegovine pokazao je i milanski Inter.

Ipak, mediji sa Apenina tvrde da se bivši napadač Volfsburga i Mančester sitija dogovorio sa "Čekićarima", koji su spremni da izjednače primanja koja ima u Rimu.

Problem je ipak u tome što "Vučica" za usluge svog napadača traži 20 miliona evra, pitanje je da li je ekipa iz Londona spremna da plati taj novac za 33-godišnjeg fudbalera.

Džeko je u Romu stigao iz Sitija za 15 miliona evra, ove sezone je postigao 12 golova na 32 nastupa u svim takmičenjima.

Imao je i par ispada ove sezone, zaradio je direktan crveni karton u debaklu protiv Fiorentine (1:7), da bi se na poluvremenu utakmice protiv Spala, pre par kola, žestoko pokačio sa saigračem El Šaravijem.

Roma će doživeti velike promene na leto, spremni su da prodaju Džeka, videćemo i da li su spremni da spuste cenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 06.04.2019
14:59

Ma nemoj te mi reci a sta je sa pricom o Inter koj nikad i nije bio zaintetesovan, sta ce on Interu kad Inter ima Ikardija, klanovi i podele se ruse kad Perisic i Spaleti napuste Inter Ikardi ostaje a ovaj Dzeko nikad i nije bio u planovima Intera !