Džejms Rodrigez "kusur"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.03.2019.
13:56
Izvor: Sportske.net

Real ima plan sa Kolumbijcem, ali se oni ne pitaju...

Epa/Daniel Kopatsch
Epa/Daniel Kopatsch

Povezane vesti

Rodrigez neće ostati u Bajernu nakon dvogodišnje pozajmice, problem je i što nije opravdao očekivanja, kao i nesporazumi sa Nikom Kovačem.

Jasno, Hrvat možda ne ostane na klupi, ali kako se priča, on ima podršku Salihamidžića i ljudi u klubu, pa ako izbori Ligu šampiona biće mu pružena nova šansa uz nekoliko velikih pojačanja.

Kolumbijac se vraća u Real da ne ostane, Perez planira, kako tvrdi novinar Eduardo Inda da ga ubaci u trampu za Nejmara. Ova opcija je na staklenim nogama jer su u Parizu ponovili da od odlaska "Neja" nema ništa.

Druga varijanta bi bila da Rodrigez bude ubačen u posao oko Edena Azara, mada njegov menadžer Mendeš želi da ga odvede u Juve. Navodno, Juventus će prodati Dijega Koštu, a Rodrigez bi bio zamena, samo malo je verovatno da bi Real pristao na oko 40 miliona koliko bi ponudili Italijani...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Saturday, 02.03.2019
14:29

Napisem komentar: " Tesko ce Juventus prodati Dijega Kostu. " > ne odobri se jer nije u skladu sa uslovima koriscenja. Sa cime tacno nije u skladu?

avatar
GoHard
Friday, 01.03.2019
15:14

Zar nisu Bajernovi navijaci pricali kako su za dz dobili takvog igraca i kao da nisu oni Juventus da nam razigravaju igrace, ispade da su nam razigravali Hamesa kosta i dalje puno novca

avatar
BlueBoy84
Saturday, 02.03.2019
08:17

Pa njegova vrednost je i dalje oko 80+

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 02.03.2019
12:08

razigrace vas barsa veceras :)). opet 5 komada kao svaki put dobijate