Džan i Mandžukić odlučili?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.10.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net

Novi klubovi se naziru, Juve želi da "udomi" petoricu igrača.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus će, gotovo je sigurno napustiti pet igrača ove zime. I dok će golman Perin biti prodat nakon oporavka od povrede, Pjaca će negde na novu pozajmicu u Seriju A.

Što se tiče Ruganija, moguće je da ode na pozajmicu sa otkupom u Arsenal, Sari mu ne pruža šansu i pridošlica Demiral je odigrao neke minute, ali nekadašnji trenerov pulen iz Empolija greje klupu.

Ipak, prioritet Juventusa je odlazak Marija Mandžukića koji ne trenira sa ekipom, kao i želja Emre Džana da napusti klub, uvređen je jer nije na spisku za Ligu šampiona.

Hrvat ima ponudu od 7 miliona evra iz Katara, ali čeka Junajted, taj transfer je blizu realizacije. Stigla je i ponuda da se vrati u Španiju, u Sevilju, ali on nije zainteresovan za Primeru, tim pre što bi morao da se odrekne velikog novca. Uz to, Mandžukić zbog respekta prema navijačima Juventusa i ne pomišlja da ode u Inter ili Milan.

Što se Emre Džana tiče, samo dve ponude dolaze u obzir. Jedna od PSŽ u koji ga Juve letos nije pustio, druga, ako se javi Bajern. Nemac bi pre u Pariz, osim njega Leonardo hoće i De Šilja, ali Juve bi tražio Menijea u zamenu, iako se čini da italijanski reprezentativac posle povrede teško da će naći mesto u postavi.

U svakom slučaju cilj je osloboditi se igrača, priča se o eventualnoj trampi Rabio-Eriksen, a Sari izuzev jednog levog beka, želja je Emerson iz Čelsija, ne želi da gomila igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke