Džabe Bejl, Totenhem neće napraviti ništa, razlog je Kejn?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.09.2020.
10:49
Izvor: Sportske.net

Stvarno neverovatno kada pogledate šta su sve uradili da reše problem i nisu uspeli. Hoće li Murinjo do kraja prelaznog roka?

AP Photo/Frank Augstein
AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Navijači su u delirijumu, dvojac iz Madrida, heroj Bejl i odlični Reguljon će pojačati Totenhem, Velšanin je povratnik za njega se vezuju bolja vremena, ali ni tada "Pevci" nisu osvajali titule.

Naime, poslednji pehar je proslavljen još 2008. i to je ono što se najviše zameralo Poketinu, iako je stigao do finala LŠ. Ali od dolaska Argentinca na klupu, jedan čovek je sudbinu vezao za klub i nosi ih na leđima već pet godina. Hari Kejn kapiten Spursa i Engleske je odigrao 261 utakmicu i dao 183 gola.

I upravo je to problem. Zamene za Kejna nema.

Jer, šta god je Levi pokušao nije uspeo. Totenhem je očajan kada je dovođenje napadača u pitanju. Recimo, kada je Poketino stigao, a Bejl otišao, Soldado i Adebajor su dovedeni za ukupno 40 miliona evra, kako se završilo svi znamo. Srećom tada je eksplodirao Kejn, pa su ti promašaji delom zaboravljeni. Španac je bio očajan, a Adebajor je izazivao glavobolju svojim ponašanjem.

Onda je Kejn spasao Poketina, ali nikada mu nisu našli naslednika.

Baner 4

A nije da nisu probali. Sećate se Klintona, plaćen je 12 miliona evra, nije pokazao ništa. Vinsent Jansen je dovede za 23, danas se retko ko seća čoveka koji je u Alkmaru delovao kao Supermen. Onda je za 18 miliona kupljen Ljorente, gigantski Bask je prošao najbolje dane, prihvatio da bude rezerva, ali no on se nije baš proslavio. Prethodna dva prelazna roka niko nije kupljen, odustalo se, jer nema zamene.

Ni ovog leta još niko nije doveden, Murinjo tvrdi da se napadači plaše jer znaju da će retko dobijati šansu pored kapitena Engleske. Neki su poput Dake iz Salcburga odbili da pregovataju, pominje se nekoliko imena, Sorlot iz Palasa koji sada igra za Trabzon, Ajntrahtov Bas Dost, još par igrača, ali sve su to spekulacije, a i pitanje koliko je to rešenje.

Naravno, Son bi mogao da glumi napadača, ali Korejac je bolji kada igra iza napadača i to nije rešenje. U svakom slučaju, videćemo da li konačno mogu da pogode, mnogi su skeptici da bez prave alternative za Kejna, Totenhem ponovo ne može da napravi nešto više, čak i pored Bejla i Reguljona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Saturday, 19.09.2020
19:27

I Bejl moze da igra napadača

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 19.09.2020
19:09

Trebali bi dovesti Mitra! Sa takvim saigračima, Mitar bi davao 20+ golova u pl.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 19.09.2020
12:22
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 19.09.2020
11:24

Ne secam se tog Klintona. Eto im ga Umar Sadik, neka nam za njega plate 15 miliona i mogu da ga vode.

avatar
Amalainter
Saturday, 19.09.2020
10:57

...sto znaci da za 10 godina nisu doveli ni jednog normalnog i dokazanog napadaca..