Dvojac iz snova, sinoć ih gledalo 17 klubova Premijer lige!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.11.2017.
11:04
Izvor: Sportske.net

Gde nađoše taj broj, ali računica klubova u Engleskoj je više nego jasna.

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Čini se da za dvojicu igrača u Škotskoj nikada nije vladalo ovakvo interesovanje. Seltikov dvojac je sinoć bio pod budnim okom skauta iz PL, jer više manje svaki klub bi mogao da priušti da ih dovede, čak i oni koji se bore za opstanak.

"Miror" navodi da je 17 klubova PL imalo predstavnike, verovatno nisu potrebni Mančester Sitiju, možda i još nekome iz donjeg doma, ali dvojac Dembele i Tirni, bi u paketu mogao da ode na kraju sezone.

U stvari Seltik planira da ih tako i proda, cena će biti oko 70 miliona evra, napadač Dembele koji rešeta mreže i najzaslužniji je za triplu krunu prošle sezone je skuplji, oko 50 miliona, ali mnogo pažnje privlači levi bek Kieron Tirni.

Naime, on je izašao iz škole Seltika i sigurno je škotski fudbaler koji je privukao najveću pažnju u ovoj deceniji. Levi bek igra maestralno, ima 20 godina, za Seltik u kome je od sedme, je debitovao sa nepunih 17. Zaigrao je i za škotsku, dovođen je u vezu sa Liverpulom prošlog leta, oni su ga sigurno gledali i protiv Bajerna prošle večeri.

Seltiku bi ova prodaja u paketu omogućila jasno da pokupi najbolje igrače iz ostalih škotskih klubova i da jasno nastavi vladavinu u zemlji koja traje od raspada Rendžersa, tačnije od sezone 2011-12. Od tada su osvojili šest titula u nizu i nema naznaka da će se bilo šta promeniti u skorijoj budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke