Dve trampe o kojima priča Evropa, sve kreće od Dijega Košte!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.04.2019.
10:02
Izvor: Sportske.net

On bi mogao da bude okidač, sigurno odlazi iz Atletika, ali bi umesto Kine mogao da ostane u ozbiljnom fudbalu!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Dijego Košta je na izlaznim vratima Atletika, posle suspenzije, svađe i nakon što je odbio da trenira, ispostavilo se da je njegov povratak u klub loš potez.

Simeone je uložio 66 miliona evra, klupski rekord u Brazilca, ali sada će probati da ga se oslobodi.

Dalijan Lifang čeka Koštu kao zapeta puška, čekaju ga još iz vremena u Čelsiju, kada ga je Konte sprečio da ode, a onda mu pola godine kasnije poslao poruku da nije potreban.

Sada se pojavila ideja o razmeni sa PSŽ. Kavaniju je ostala godina ugovora do kraja, želi u Španiju, sa druge strane PSŽ bi mogao da uzme Koštu čiji borbeni duh, iskustvo mogu mnogo da pomognu timu, uz jasno, rizik od njegovog karaktera.

O tome odlučuje Tuhel, ovo je samo mogućnost, videćemo šta će na kraju biti od svega.

Što se tiče trampe Juventusa i Intera, Ikardi za Dibalu, za sada su male šanse, ni jedan ni drugi nisu oduševljeni, pogotovo ne Dibala. Ako dođe Ikardi, to bi značilo da odlazi Mandžukić, navijači Juventusa ne žele fudbalera Intera, ali se ne pitaju.

Naime, do skoro najbliži saradnici Marota i Paratići veruju da će trampa postajati izvesnija kako leto bude odmicalo i kada i Ikardi i Dibala ostanu bez opcija.

No, sve je u nagađanju, Dibala želi da ode, ali van Italije, kao i Ikardi koji navodno čeka ponude iz Engleske, odnosno Španije...

Jasno da bi dolazak Kavanija u Atletiko ili odlazak Košte u Pariz, zatvorio vrata Ikardiju, u Engleskoj se pominjao Junajted, ali oni ne pristaju da razmene Lukakua za bivšeg kapitena Intera...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 25.04.2019
11:17

Mancester forsira pricu da trampe Lukaku za Ikardija. Solskjer ne ceni Lukakua i ne zeli ga u svom timu. Tako da vam ta informacija nije tacna. Sa druge strane Ikardi ne zeli iz Intera. Deci je uplatio skolu i za narednu godinu kao i za kucu.