Dve "bombe", domino efekat - Kun Aguero "izgoreo", sledi nestvaran rasplet?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.12.2017.
14:35
Izvor: Sportske.net

Priča još kako ima smisla kada se sve sagleda!

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Serhio Aguero nije zadovoljan u Mančester sitiju i mogao bi uskoro da napusti klub!

Španski novinar Jose Alvarez Aja danas je otkrio veoma zanimljivu informaciju - Kun Aguero bi mogao da napusti Mančester siti i da pređe u Real Madrid.

Prema njegovim rečima, Argentinac smatra da nije dovoljno cenjen od strane menadžera Pepa Gvardiole, iako već tri meseca igra pod bolovima i daje sve od sebe za klub koji voli.

Hose Alvarez otkriva da Argentinac nije potpuno spreman, zbog toga je i često na klupi i gotovo nikada ne odigra čitav meč.

Aguero vuče hronične probleme sa petom, ali je uvek tu za ekipu, žrtvuje se od početka sezone, a navodno Pep Gvardiola ne ceni njegovo zalaganje.

Alvarez je danas preneo da celu situaciju prati Real Madrid koji traži pojačanje u napadu, i to nije tajna pošto je na meti i Mauro Ikardi.

Ovu priču dodatno podgrevaju glasine da će Aleksis Sančez pojačati Siti, jer Pep Gvardiola upravo Čileanca vidi kao najisturenijeg igrača u svom mozaiku na Etihadu.

Sančez je upravo kod Pepa i igrao svoj najbolji fudbal na toj poziciji "lažne devetke" u Barseloni, u jedinoj sezoni kada su sarađivali zajedno.

Čileancu ističe ugovor na leto, Arsenal se tada neće pitati ništa, a Sančez je spreman da sačeka jun i kao besplatan igrač pređe na Etihad.

U tom slučaju, Aguero bi mogao da bira, a Real Madrid zvuči kao veoma realna destinacija, jer neće sigurno ostati u Engleskoj, Barselona završava posao oko Antoana Grizmana, dok Italija nikada nije ni bila opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
laki94
Monday, 18.12.2017
17:27

Код Пепа је грејао клупу, а не играо најбољи фудбал.

avatar
Scholes
Monday, 18.12.2017
17:06

Nije ni prvi ni poslednji put da Gvardiola ugnjetava jednog od najboljih igraca na svetu. Tako prosli i Ibra, Eto'o, Svajni, Gece..

avatar
Logika i argumenti
Monday, 18.12.2017
17:56

Kun nije ugnjetavan vec ima jaku konkurenciju u spicu,skoro je imao povredu rebra pa je pauzirao...On i jesus se rotiraju u zavisnosti od utakmice...Kako vi ljudi jedva cekate da kazete nerealne stvari umesto emocije da stavite sa strane i objektivno da sagledate situaciju...

avatar
Mino Rajola
Monday, 18.12.2017
16:08

Sad bi svako u Real. Prestario si ti da te Real uzima. Da ne ulazimo u profesionalnu posvećenost treningu i opravku. Otiđi u Napoli i budi kralj tamo dve sezone i to je to. Posle Kina, Amerika ili penzija.

avatar
dejannk
Monday, 18.12.2017
15:55

Evo vec 5 god pricaju o tome, tako da nista